.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

срамежлив съм

Здравейте,
    от известно време се ровя из форума, но не намерих нищо, което да ми помогне.Проблема е в това, че като харесам някое момиче ме е страх или по скоро срам да действам, срам ме е дори да се запозная.
    На кратко спичам се като говоря с момиче . Потя се и не мога да говоря като хората и гледам да се измакна по-барзо не го правя нарочно а по скоро инстинктивно .
    Ако някои може да ми помогне ще съм му много благодарен.
    На 13 сам между другото.
    мс прдварително

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това е така, защото я приемаш като обект на желанията си. Чудиш се, премисляш какво да кажеш за да не се изложиш.

Просто не гледай нещата от този ъгъл. Представи си, че говориш със стар приятел и се отпусни.

Всичко е в главата ти, всъщност чисто и просто си е най - обикновен разговор.

практикувай, на малки стъпчици, общувай с хората
    ще видиш, че няма страшно, и ще се отпуснеш
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Представи си, че говориш със стар приятел
    Не се дръж съвсем приятелски. В смисъл, отпусни се все едно си с приятел, но й покажи, че имаш различен от приятелски интерес.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    малък си още, за тва е така.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    е то туй е щото си на 13... като почнеш да ходиш на фитнес, като вземете да се правите на гъзарчета с прически, дрешки и кой кого набил и като тръгнете по дискотеки и разни купони ще се отвориш освен ако отвътре не ти е заложено да си някъв смотан...
    all day... all night... what the fuck?!

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    е то туй е щото си на 13... като почнеш да ходиш на фитнес, като вземете да се правите на гъзарчета с прически, дрешки и кой кого набил и като тръгнете по дискотеки и разни купони ще се отвориш освен ако отвътре не ти е заложено да си някъв смотан...
    По грешен път насочваш момчето!

Виж... всичко си идва с времето. Ти си малък още, с практиката ще се научиш и мацките да ги праскаш (сваляш) от раз. Засега ги приемай като най-норммални хора с най-нормални интереси като твоите. Не гледай на тях като на обект на желание, както се изрази съфорумеца Sh@dow по-горе. Говорете си за най-общи неща и не се впрягай толкова като говориш с тях, отпускаш се и се оставяш на течението на разговора...
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    що да е грешен пътя на колкото и дълбоки да се правим, с повечето гаджета по купони се срещаме и първото впечатление дето те дърпа към човека не е "той има невероятна душа", а "той е супер пича"... тъй че

пък ако не гледа на момичетата като обекти на желание трябва да има някви отклонения. въпросът е да ги накара и те да гледат на него като желан обект.
    all day... all night... what the fuck?!

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    що да е грешен пътя на колкото и дълбоки да се правим, с повечето гаджета по купони се срещаме и първото впечатление дето те дърпа към човека не е "той има невероятна душа", а "той е супер пича"... тъй че

пък ако не гледа на момичетата като обекти на желание трябва да има някви отклонения. въпросът е да ги накара и те да гледат на него като желан обект.
    Всеки си преценява кое е най-добро за него
    Live now, this is your time!

Голям фен Аватара на DoubleDMG1
    удряш 2-3 водки и ставаш пич, споко.
    Я все пытался кому-то что-то доказать,
    Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.

everybody say: Путки да има

«Алло, мам?»
    «Да, сынок, случилось что-то?»
    «Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    малък си още, за тва е така.

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    ПОРАСНИ

.. DaKid ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    ПОРАСНИ

И ти някога си минала през същото, не се прави на ударена.

Авторе, коментари от такъв тип да не те засягат. За всичко си има първи път. Нещата стават с опит. При някои по-рано, при други по-късно. Винаги е различно.

Няма да се спичаш. Трябва ти практика. Не се притеснявай от грешки. Всички сме били така. Отпусни се и се дръж, както винаги. Започвай разговора винаги от общите неща, за да добиеш представа какъв човек имаш насреща.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ами спри. Повтаряй си колко не те ебе, дори и да не е така. Една лъжа повтаряна N брой пъти става истина
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Щях да напиша доста критики към теб, но като видях, че си на 13 си казах, че всичко е временно и за сега ти е простено.

Още си много малък и това, че се притесняваш от разговорите с девойките не ме учудва. Почакай малко и ще видиш след време как нещата ще се променят заедно с начина ти на мислене )

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от DarkKiller16jp
    Щях да напиша доста критики към теб, но като видях, че си на 13 си казах, че всичко е временно и за сега ти е простено.
    +1,всичко си зависи от тебе.И аз мислих,че ще си глътна граматиката,ама не стана така.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    т.11

Sh@d0w

благодаря на всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си