Здравейте, преди 2-3 месеца се рових в любим мой сайт за запознанства(mucunki) и там открих доста симпатично момиче. Писахме си за кратко (аз и дадох 10ка, а тя веднага отвърна ms), и се стигна до скайп,а там като почна 1 разговоооорр.. Мацката се оказа от някакво село близо до Трън (не го запомних), но беше много земно и скромно момиче, сякаш това живее далеч от забързания град я правеше различна, истинска.
Един ден решихме да се видим, тя дойде до моя град, чаках я на центъра и доста бях прицепил, но се стараех да не личи. По едно време от улицата чух викове, момиче слизаше от едно такси размахвайки пръст и крещейки думи, някой от които чувах за пръв път. Накрая се провикна "заври си ги отзад тея стотинки" и ритна вратата на колата, запътвайки се към мен с усмивка НАСТРЪХНАХ. Нима това беше тя?! Не го осъзнавах до момента, в който се провикна "ООООООООООО драстеее", и се запъти към мен. Подарих и букета, който бях купил, за да я впечатля, а тя никак не беше очарована. Разказа ми как на село гледали същите и тези цветя ги ръсили с всякакви боклуци, как съм можел да си давам парите за глупости. Тук се почувствах неоценен, наистина неприятно е!
Имах планове за срещата, но тя поведе нещата и искаше да поседнем на пейка. Взехме 1 чувал пуканти и явно беше гладна, определено личеше! Започвах да се чувствам неудобно, защото се изчерпвах, устата и постоянно беше пълна и само мучеше одобрително, чудех се какво да и кажа, но сякаш бях блокирал!!! За щастие свършиха и започна да говори. Викаше толкова силно, че всички се обръщаха, беше ми неудобно. Въпреки всичко ми изглеждаше много разбрана и човечна, беше здраво стъпила на земята. След като поговорихме внезапно тя тръгна към мен, искаше ЦЕЛУВКА!!! Бях доста объркан и се дръпнах, подавайки буза, нещо ме подтикваше да не го правя. Тя си отиде на село и от тогава не ми е писала, а минаха 2 дни... Какво да правя, да и дам ли друг шанс, истината е че я харесвам, то се стреснах и съм супер объркан... помагайте плс...