- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам я, но ме плаши!!!
Здравейте, преди 2-3 месеца се рових в любим мой сайт за запознанства(mucunki) и там открих доста симпатично момиче. Писахме си за кратко (аз и дадох 10ка, а тя веднага отвърна ms), и се стигна до скайп,а там като почна 1 разговоооорр.. Мацката се оказа от някакво село близо до Трън (не го запомних), но беше много земно и скромно момиче, сякаш това живее далеч от забързания град я правеше различна, истинска.
Един ден решихме да се видим, тя дойде до моя град, чаках я на центъра и доста бях прицепил, но се стараех да не личи. По едно време от улицата чух викове, момиче слизаше от едно такси размахвайки пръст и крещейки думи, някой от които чувах за пръв път. Накрая се провикна "заври си ги отзад тея стотинки" и ритна вратата на колата, запътвайки се към мен с усмивка НАСТРЪХНАХ. Нима това беше тя?!Не го осъзнавах до момента, в който се провикна "ООООООООООО драстеее", и се запъти към мен. Подарих и букета, който бях купил, за да я впечатля, а тя никак не беше очарована. Разказа ми как на село гледали същите и тези цветя ги ръсили с всякакви боклуци, как съм можел да си давам парите за глупости. Тук се почувствах неоценен, наистина неприятно е!
Имах планове за срещата, но тя поведе нещата и искаше да поседнем на пейка. Взехме 1 чувал пуканти и явно беше гладна, определено личеше! Започвах да се чувствам неудобно, защото се изчерпвах, устата и постоянно беше пълна и само мучеше одобрително, чудех се какво да и кажа, но сякаш бях блокирал!!! За щастие свършиха и започна да говори. Викаше толкова силно, че всички се обръщаха, беше ми неудобно. Въпреки всичко ми изглеждаше много разбрана и човечна, беше здраво стъпила на земята. След като поговорихме внезапно тя тръгна към мен, искаше ЦЕЛУВКА!!!Бях доста объркан и се дръпнах, подавайки буза, нещо ме подтикваше да не го правя. Тя си отиде на село и от тогава не ми е писала, а минаха 2 дни... Какво да правя, да и дам ли друг шанс, истината е че я харесвам, то се стреснах и съм супер объркан... помагайте плс...
![]()
![]()
![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
От много време не ми се е случвало да не знам какво да напиша в дадена тема ;о ...
Малко несериозна ми се струва темата ти,но нищо ;д ами..пиши й ти,ако отговори предложи и да се видите пак и виж дали пак ще се държи така ;д ,ако не остави я..
Шофирай разумно - стигни жив!
Иначе... ако искаш гадже, което само ще те излага, действай.Първоначално написано от Biskfitka
Стига си тролвал, дебел. Очакваш ли някой да ти се върже?
Temet Nosce
벨야카
Тролът настрана ,ама и такива има - добре изглеждаща ,разбрана ,не лети из облаците ,ама като каруцар братлеПървоначално написано от umri
. Това вече е прекалено обаче. Посмях се поне
Лелееее.... Аз се изчервих, не знам ти как си се чувствал![]()
Направо съм шокирана. Особено това с цветята е било супер мило от твоя страна.
Честно казано, аз не бих си писала с човек, който се държи по тоя начин... Прави си сметката!
^ +
![]()
![]()
![]()
лошото наистина е, че може да не е тролПървоначално написано от Auriss
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
e чи да беше й казал е.. можеш да говориш с нея да не вика и т.н. к'вот те тормози и си готов..
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
мислих, че такива ги има само по филмите![]()
nigga stole my bike
Първоначално написано от horacio
Той целия е изкаран от там .Мега якото тролване му удряш,пич. >.<
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Еми това само външността лъже за това,което всъщност е 1 човек... Пиши и питай я пак да се видите и ако стане следващия път по същия начин и обясни, че се държи леко неприемливо..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Какво мисли най-пухкавата по въпроса?Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз мисля,че се е усетила,че се е държала като глупачка и се притеснява да ти пише..ако се видите пак и ако пак започне да вика и направи забележка![]()
![]()
Алоо тук няма глухи..ох все такива теми да има
![]()
Все пак е от селое разбирасе тва не значи че всяка е такава ама повечето.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Готино измислена историйка, но кофти е, че и в реалния живот се случва.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ахахаха тва отива в папката ми с простотии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Яката мацка.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
това малко ми прозвуча тип "иу, кракът ми няма да стъпи на село".Първоначално написано от Missmarch
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Евала на автора .... тва найстина си струваше 2-те миннути за темата! БРАТ НАЛИ ЗНАЕШ ..... Женски език от турска сабя по-остър.
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
Сигурен ли си, че тя е съвсем наред? Обикновено говорят твърде високо хората с някакви психически проблеми. Може просто да се е опитвала да се прави на интересна, де.. но..всичко това, което описваш..е доста странно. Най-малкото след години много ще се забавляваш на преживяването.Първоначално написано от eXxXciTeD
![]()
Егаси яката мацкаПиши и! Такива екземпляри рядко се срещат
![]()