- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една обикновенна любов свърши.
Да. С това съм съгласна. Това си е най-обикновено виждане с приятели. Аз не вярвам, че би могло да е проблем за някого.Първоначално написано от IseeDEADbodies
momi4etonatqnko, то ако трябваше да издирваме във всяка тема и другата страна на нещата, нямаше да се дават въобще съвети.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защото форума е за това - да коментираме според темата на автора. Аз доколкото видях от коментарите, повечето не са съгласни с него или твърдят, че и двамата имате вина за случилото се. Въпреки че не знаят твоята гледна точка. А аз честно казано не можах да разбера какъв му е точния проблем и го попитах пренебрегнат ли се чувства.Първоначално написано от momi4etonatqnko
т.6
Не правете пирамиди с повече от 3 цитата.
Moderated by Sh@d0w
momi4etonatqnko, то ако трябваше да издирваме във всяка тема и другата страна на нещата, нямаше да се дават въобще съвети.[/quote]
Съвет можеш да дадеш на приятел, който познаваш и знаеш как стават нещата в живота му. А не на някой от който сте чули 1/3 от историята и на всичкото отгоре да сипвате половинката му.
Форумът е направен с идеята да се дават съвети.Първоначално написано от momi4etonatqnko
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Форумът е направен с идеята да се дават съвети.[/quote]Първоначално написано от SisiStrange
но не е направен за флиртуване на обвързани
^Това въобще не го схванах.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Е като няма к'во да се схваща, трудна работа да схванеш каквото и да било![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами да поясня.. на времето докато ходехме 'зарибявах' 'мацките' от раздел кофа... какво да кажа просто тя не схващаше, че си правим всички 1 ташак в този раздел. писал съм теми от рода "искам да правя тройка с меги и пени или там някви други' писал съм на някакви от варна, че ще отида с колата когато приятелката ми я няма..... просто преди бях пристрастен към тоя тъп форум и живота ми отиде подяволите защото бях маниак, но заради нея спрях да влизам и много се кефех на това. както и да е. правил съм грешките, но мацо няма просто начин аз да ти вярвам за остатъчния престой в този град.. не знам как ще върви връзката ни. ден след ден партита и мартита, а аз кво ...Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
"nough trollin dude, srsly !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
нямам намерение да го обсъждам тук .. говори ли сме много пъти.. и двамата сме правили грешки.. тва е
само, че някой нямаше намерение да спре да греши докато не го хванаха![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
а някой си противоречи за някои досега от него казани нещаПървоначално написано от tqnko
а на някой не му пука особено какво прави в интернет. пуснах темата с цел да ми стане по-леко, а не да та хранят. не съм виновен аз, че нещата са такива. ме съм искал никога да пускам такава тема за нас в този форум, но просто ми писна и ако можеше да получа някакъв съвет за който не знам, за мен или теб.. това е кур за всичко ебал съм му майката, човек да не пусне 1 тема в 1 форум![]()
Добрем. Никой не ме е питал, но по дяволите ако искаш да се наживееш и да излизаш по купони и доскотеки... къде бързаш със сериозна връзка?
Не са длъжни един на друг и точно това е проблема май. И двамата си мислите че другия трябва да ви приема така както сте си в момента. Ама два остри камъка не мелят брашно. Правят се компромиси и се заема междинно положение от двамата, което след това сеп оддържа в равновесно състояние за да може връзката да върви гладко. Не може да сте в двата края на леглото и да се завиете нормално с едно одеално, нали? В тоя случай се събирате в центъра на леглото , гушвате се и се завивате топличко, или всеки отива на някой фотьойл/табуретка и зъзне в неудобна поза.
Ясно е че в случая е имало различни нагласи за връзката. Тя си хойка наляво надясно, а той си е домошарче.
Момичето на тянко коментираме каквото ни се поднесе от гледната точка, която ни се поднесе. Другото си остава за вас.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Коментирайте, но не обиждайте. Просто този форум съм го намразила заради него и това е.. Надявам се коментарите по темата да спрат. Той прие гледната точна на някои от вас и ми би шута. Чувствайте се съпричастни.. към връзката ни. Нали това е целта на темите във форумите. И най-главното по темата за тези които са изпуснали.. аз сгреших и това е. Той като грешеше прощавах.
Ти като си си ходел да си вършиш твоята работа и не сте се виждали не е било проблем,но тя като е поискала малко пространство вече е война...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Тянковата мацка - коментарите няма да спрат. Ако не друго имаме си тролове.
Целта на форума еразмяна на информация и гледни точки. Съчувствието тук не съществува, по много причини.
Аз имам друго питане защо си прощавала повече от един път едни и същи грешки? Аз не бих, но ти защо си?
Dr. Gregory House
Влади, аз мисля че задаваш разговаряш с един и същ човек. В смисъл.. нещо много изкуствена ми звучи тая работа, да си се обясняват в некъв форум. Или са толко тъпи, че да го правят, или то(давам го в среден род, че не се знае какъв може да му е пола) има бая време за губене. Поне на мен на такова ми прилича.
Ами то тъй и тъй темата е приключена. Те скъсаха вече. Можеш да я локнеш май.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Кала, то това ясно. Мен ми е забавно доколко може да си раздели самоличността.
Case closed
Радко щом има проксита... това трябва да ти говори много неща.
Dr. Gregory House