Абе вие нормални ли сте, кво си давате скапаното мнение, не знаете нищо за тази връзка, кви сте вие, че да ме наричате лъжкиня, курва, тъпачка и така нататака.. не ме познавате въобще, не само аз съм правила тези тъпотии. Тянко еправил много тъпотии, но съм му прощавала. Осъзнавам че не трябваше да го лъжа, но всичко беше свършило.
Затова спестете си скапаните коментари и да ме нареждате. Огледайте първо себе си. Излезте от скапания форум, в който е пълно с курволяк и вижте реалния свят. И точно този форум е една от причините връзката ни да е на това диредже, щот едва ли не са ми говорили зад гърба и са писани разни тъпотийки, които едва ли някое момиче ще иска да види, но за жалост ги видях и си промених отношението от тогава.
SisiStrange ако имаше приятел на който не му се излиза никъде нямаше да си на такова диредже. Не ме опреквай ква съм и ква не съм.
IseeDEADbodies за лапешки истории ли говориш бе, ти не излизаш от този форум.. кво по лапешко има от това. Ти въобще знаеш ли каво е чувството любов? ама не интеренет любов, а истинска и силна? Предполагам не, щот нямаш време от тийна айде вари тегли майни на някой интернет обожателка лигльо
Като отговаряш пиши всичко в един пост, не пускай 3 поста един след друг...