- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как преодолявате бившите?
Вместо да пиша своята сърцераздирателна история в тийнпроблем (с което бих изгубил всякакво самоуважение), искам да попитам: Ако сте били влюбени (много) и ви зарежат, как подхождате към възстановителния процес?
// Аз вече 5 месеца плача в тоалетната всяка вечер между 2 и 4.
виж моята история..
ем всеки си има сам методи... един с плач друг с алкохол трети с курвипросто трябва да знаеш, че света не свършва.. с вас без вас с теб без теб на кой му пука?
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
чрез преодоляване
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Аз ... рева, рева, рева... после си казвам, че няма смисъл да се тормозя и си продължавам ... болката намалява с всеки изминал ден.
Намери си хоби и гледаи да не я срещаш![]()
След като си зарязан ,значи вече не си и нужен .Мисли си го точно по-този начин,след време още ще ти е гадно ,но няма нито болката да е толкова силна ,нито ще ти пука толкова.Живота е достатъчно забързан и променлив.Всеки човек ,приема нещата по-различен начин,може би пък ти си по чувствителен.Аз познавам хора ,които след седмица вече си щракат с пръсти и си търсят нов обект -.-".Така ,че всичко има едно "зависи".Според мен времето лекува, и това по какъв начин ти приемаш нещата.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
5 месеца!? Просто си кажи, че не те заслужава и едва ли ще намери някой, който би държал на нея толкова много. Повечето момчета и ден не биха плакали за нея. Извод-Тя губи!
![]()
Лишавам се от всякаква информация относно "обекта" и се съсипвам от излизане с приятели! Действа![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
С нови, с излизане/разсейване ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
same here.Първоначално написано от bitchwolf
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мдамПървоначално написано от bitchwolf
nigga stole my bike
С нов субект на твоите желание. Само това е дълготрайното решение на проблема![]()
Respect my authoritah
Аз поревах 1-2 седмици и сичко си се реши от самосебе си![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
При мъжете знам от един приятел, който е минал по тоя път, че много помагат курвите за по една или повече нощи. Да си намериш хоби също е опция.
Първоначално написано от Thrombocyte
С приятели , споделяйт си , за да не ти е толкова тежко ...казвай какво чувстваш ,плачи ако искаш , така си изливаш мъката ,след това предполагам ще ти олекне. Говори си с тях , излизайте на кино , на бар , на ресторант,не си тъпчи главата с мисли за някого!
maDamn
Няма някакъв конкретен универсален метод - всеки човек си намира различни начини за преодоляване. Аз като за начало спирам всякакъв контакт с въпросната личност, стремя се да не посещавам места, където е твърде вероятно да го срещна... не ходя и по такива, където сме имали общо спомени да речем... поне в началото докато се поуспокоят малко нещата. Гледам да излизам повече с приятели и да се разсейвам, защото ако се затворя вкъщи сама ще се сдухвам постоянно. Когато ми се дореве сядам и си изливам всичко, после слагам една хубава усмивка и продължавам напред![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Това ми мяза на фейлнал трол, но все пак въпроса е интересен.
С приятели, с нови, с хобита, както споменаха по-горе : спирам си дозата информация относно субекта.... и много други.
Първоначално написано от granger
Само аз ли не изпитвам нужда да споделям оО ? Почвам да се плаша...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
IseeDEADbodies, за теб явно всички са тролове...
По темата, не е задължително да са те зарязали, за да ти е трудно да преодолееш някой. Понякога решението за раздяла идва от човека, който обича повече, понеже му писнало да търпи, да се унижава и т.н..
Таа.. аз в продължение на една година опитвах много начини да преодолея бившия си. Хванах се с друго момче и разбрах, че тва въобще не е никакво решение. По-скоро те натоварва още повече. Разсейва те за малко, ама не те лекува, така да се изразя.
Купоните, пиенето, безразборния секс, различните хобита и те помагат до известна степен, ама и те не напълно.
Всичко се дължи на тва как ще приемеш нещата. Аз обичам да анализирам всичко, моите грешки, неговите, опитвам се да разбера неговите доводи, да простя, да се примиря, да погледна реално ситуацията.
Всичките тези анализи са ми помогнали да ми е по-леко, ама и те не ме "излекуваха" напълно, все още липсваше нещо, което трябваше направя, просто за да спра вече да се връщам назад (колкото и рядко да се случваше с течение на времето).
След една година мъки, разбрах, че тва, което е трябвало да направя преди мноого време е било да излея всичко от себе си - да кажа нещата, които винаги съм премълчавала и с които не съм била съгласна. И то да ги кажа по такъв начин, че да не се владея от чувствата ми към този човек, а да съм по-нахъсана, по-самоуверена. ТОЗИ ПЪТ да държа на моята гледна точка, без да се съгласявам с него и да го оставям да ме обижда и да извърта нещата.
След тва изляние, сърцето ми просто го пусна този човек и вече мога да кажа, че съм го преудоляла.
@robles, аз това с другите момичета знам, че няма да помогне...
Колкото до курвите: не е като да съм нямал шансове, но пък на мене те са ми отвратителни ...
Излизане с приятели ... лятото го правих, ама пак само за малко те разсейва.
Алкохолът/наркотиците са за слабите ^^
Хобитата наистина малко помагат.
За спирането на дозата информация: да, и аз така направих. В началото си мислих,че е тъпо и банално да блокираш съществото от фейсбук и скайп, но пък ... помага.
Ама пък най-гадното е като няма с кой да седнеш и да говориш на тая тема... няма кой да седне да те изслуша... е, предполагам, това е гадната страна да си момче ...
edit: Като влезеш във форума и видиш колко други нещастници като теб има ти става някво по-леко :P
Разбира се, в квото и положение да се намираш, трябва да мислиш, че има хора с много по-тежко положение от твоето.
А да се учиш да си щастлив сам със себе си е едно много важно нещо в целия тоя "лечебен процес". Научиш ли се, в следващата връзка няма да оставиш щастието ти да зависи само от парньора и накрая ще ти е по-леко да преживяваш разделите.
Ами при мен помагаше самоусъвършенстването. Научи нещо ново, запиши някой спорт, захвани се с нещо сложно, което ще отбие мисълта ти от неприятните емоции.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Най-лесният начин да забравите бившите е да си намерите по-готино ново гадже.Когато всеки следващ е по-красив, по-мил, по-вълнуващ няма как да се сетиш за предишния. Иначе няма начин, особено ако си бил влюбен.
Ъъ, не ми липсват, щом е бивш , значи не ме кефи вече , и не се разбираме..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
teddybearMV, аз от моя опит разбрах, че когато още обичаш бившия трудно можеш да си отвориш очите за някой друг, колкото и да е добър, мил, красив, умен... Разума разбира всичко тва, ама сърцето трудно... Пък и като си прясно опарен, трудно ще се раздадеш за този, който го заслужава.