.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

Цитирай Първоначално написано от GTIM

// Аз вече 5 месеца плача в тоалетната всяка вечер между 2 и 4.

Ако т'ва е истина, аз си режа главите...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от robles
    teddybearMV, аз от моя опит разбрах, че когато още обичаш бившия трудно можеш да си отвориш очите за някой друг, колкото и да е добър, мил, красив, умен... Разума разбира всичко тва, ама сърцето трудно... Пък и като си прясно опарен, трудно ще се раздадеш за този, който го заслужава.
    Ами да, точно това казвам, че ако си бил влюбен няма начин. В другия случай просто вървиш към следващия. Ако наистина си бил влюбен и изоставен пък изобщо няма начин. Аз лично не ги преживявам много нещата. Щом сме се разделили, значи просто нещата не вървят отдавна. Но ако си изоставен е съвсем друго. Особено, ако причината е друга жена/мъж, които са се намесили във вашите отношения.

Ох , познато ми е . Приемам ги много зле разделите . Трагедии , само чета стената в фейсбук , добавям момичетата дето му пращат целувки и се сравнявам с тях .. Ходя на места на които сме ходили , мечтая за събирането ни , случайно засичане , зяпане като хищник .. В един момент си казвам "Колелото се върти , днеска страдам аз - утре ти.." Така и става . Винаги тичат след мен .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си