По темата, не е задължително да са те зарязали, за да ти е трудно да преодолееш някой. Понякога решението за раздяла идва от човека, който обича повече, понеже му писнало да търпи, да се унижава и т.н..
Таа.. аз в продължение на една година опитвах много начини да преодолея бившия си. Хванах се с друго момче и разбрах, че тва въобще не е никакво решение. По-скоро те натоварва още повече. Разсейва те за малко, ама не те лекува, така да се изразя.
Купоните, пиенето, безразборния секс, различните хобита и те помагат до известна степен, ама и те не напълно.
Всичко се дължи на тва как ще приемеш нещата. Аз обичам да анализирам всичко, моите грешки, неговите, опитвам се да разбера неговите доводи, да простя, да се примиря, да погледна реално ситуацията.
Всичките тези анализи са ми помогнали да ми е по-леко, ама и те не ме "излекуваха" напълно, все още липсваше нещо, което трябваше направя, просто за да спра вече да се връщам назад (колкото и рядко да се случваше с течение на времето).
След една година мъки, разбрах, че тва, което е трябвало да направя преди мноого време е било да излея всичко от себе си - да кажа нещата, които винаги съм премълчавала и с които не съм била съгласна. И то да ги кажа по такъв начин, че да не се владея от чувствата ми към този човек, а да съм по-нахъсана, по-самоуверена. ТОЗИ ПЪТ да държа на моята гледна точка, без да се съгласявам с него и да го оставям да ме обижда и да извърта нещата.
След тва изляние, сърцето ми просто го пусна този човек и вече мога да кажа, че съм го преудоляла.