.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null

Няма да измръзна

Мега фен Аватара на machoka
    дай подробности, кво ше праиш, в какво ще се усъвършенстваш..

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Няма да влизаш в депресии, гадно е ... после трудно се излиза ...
    *меченце*
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Град
    /dev/null
    Мерси, Ани мечка

Мачок, отивам по Еразъм да уча там. Кандидатствах и ме приеха в Business Information Systems с профил Game Design. До юни ще съм там, януари заминавам. Ще живея в студентския град Tampere и като цяло имам 3 дисциплини:
    - Game design and production (идеите, процесите на разработка, елементите, анализа и т.н.)
    - Game development (браузърни, конзолни и мобилни игри, енджини, графики и анимация, звукови ефекти)
    - Game Project (проект)
    Изпитите са в средата и в края на семестъра.
    Стипендия ми отпускат от ЕС в размер от около 370 евро на месец, от мен зависи как ги използвам. Останалото си го донаждам сам, ама не е много.
    Общежитията са като хотели, буквално. 250 евро месечно, но вътре има постоянно отопление, отделна стая за всеки, обща кухня, хубави баня и кенеф. Като цяло си е доста лукс, няма нищо общо с българските студентски общежития.
    Храната е 2.50 евро на ядене със студентска карта. Не ми е ясно обаче какво включва.
    Тези хора са супер организирани, нищо общо няма с българското образование. Всички компютри са ми свободни за ползване, стига да няма лекция. Интернет безплатен навсякъде.
    Уникално си е

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    Мерси, Ани мечка

Мачок, отивам по Еразъм да уча там. Кандидатствах и ме приеха в Business Information Systems с профил Game Design. До юни ще съм там, януари заминавам. Ще живея в студентския град Tampere и като цяло имам 3 дисциплини:
    - Game design and production (идеите, процесите на разработка, елементите, анализа и т.н.)
    - Game development (браузърни, конзолни и мобилни игри, енджини, графики и анимация, звукови ефекти)
    - Game Project (проект)
    Изпитите са в средата и в края на семестъра.
    Стипендия ми отпускат от ЕС в размер от около 370 евро на месец, от мен зависи как ги използвам. Останалото си го донаждам сам, ама не е много.
    Общежитията са като хотели, буквално. 250 евро месечно, но вътре има постоянно отопление, отделна стая за всеки, обща кухня, хубави баня и кенеф. Като цяло си е доста лукс, няма нищо общо с българските студентски общежития.
    Храната е 2.50 евро на ядене със студентска карта. Не ми е ясно обаче какво включва.
    Тези хора са супер организирани, нищо общо няма с българското образование. Всички компютри са ми свободни за ползване, стига да няма лекция. Интернет безплатен навсякъде.
    Уникално си е

По Еразъм имаме шведка с Балканистика. Много й харесва у нас. Също така някакви китайци или каквито са там с дръпнатите очи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    /dev/null
    Не знам чужденците кво го биха дървили тук, освен да пият като насрани

Град
    И аз да получавах парички от страна с добра икономика, бих си живяла добре у нас. Имаме условията, но не и финансите.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    /dev/null
    ЕС праща парите, а не държавата. В България няма нито условия, нито финанси за кадърно обучение. Ти продължавай да се заблуждаваш, че образованието ни става за нещо, не е мой проблем.

Град
    Цитирай Първоначално написано от NaOH
    ЕС праща парите, а не държавата. В България няма нито условия, нито финанси за кадърно обучение. Ти продължавай да се заблуждаваш, че образованието ни става за нещо, не е мой проблем.

Казах да ми идват на мен от вън. Говоря за работа. Не за парите, които "наливат" в държавата ни.
    И за какво да се заблуждавам? Никога не съм смятала твърденията ти. Както виждаш, всички се изнасяме навън.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Леле по Еразъм, дупе да ти е яко

Супер фен Аватара на Passi0n
    не плачи, дете мое

Град
    /dev/null
    Не си ги смятала -- в смисъл? Тук просто е шит.

Насьо, що си мислиш, че трябва "дупе да ми е яко"? Тва че ти си си свикнал да си чешеш гъза, не значи, че всички са мамини дечица като теб.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Щото не е като да идеш на екскурзия, бая зубкане те чака

Град
    /dev/null
    no shit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове