.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Първи път..кръв

ем...

Може наистина да не я е боляло. При мен нямаше кръв , но болеше така че спокойно. А ако ти е толкова притеснено , говори с нея
    Той: ти си необвързана, аз също .. започвам да си мечтая Тя: Ти си прекалено грозен за мен , мечтата СВЪРШИ !!

И аз мисля, че трябва да говориш с момичето, няма нищо лошо или срамно да е попиташ, дори мисля, че ще й стане приятно от факта, че е се интересуваш А за кръвта при всеки е различно, не мисля, че е имало проблем Болката също е индивидуална

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Наръгал си я в правото черво ... Ареее беги.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

IseeDEADbodies, никой няма нужда от тъпите ти коментари, умните хора, като нямат какво да кажат си мълчат. Прави и ти като тях

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Че аз никога не съм казвал, че съм умен.... А иначе като спомена "умните хора", знаеш ли какво друго правят "те" ? Не правят неща от които си нямат и хал-хабер. Ама явно и автора не е от "тях"
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Аз след като приключихме я питах дали я е боляло много и тя каза средна работа.
    IseeDEADbodies, от каде знаеш, че си нямам хал-хабер?А и не съм роден научен, бяхме и двамата девствени..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Това при всеки е индивидуално. При някой има повече кръв, при други пък повече болка. Зависи. Не се притеснявай. Може просто пак да поговориш с нея, ако не ти е спокойно.
    awerw

Абе то нормално да има кръв, ама ти кво си правил че дланите са ти били в кръв?

Абе то нормално да има кръв, ама ти кво си правил че дланите са ти били в кръв?
    Сигурно е бъркал вътре

Мен ме боля и имаше кръв,но не беше нетърпимо.

Град
    Land of the End
    Е пич не мога да ти кажа...Но да наистина е индивидуално при всако момиче.Някои ги боли,други . не.На някои им тече кръв и така нататък.Ако ти си я отворил,много ясно ,че ще има кръв.Ако тя се е пипала преди,нямаше да има кръв.
    А пък един съвет да ти дам,няма да е зле.Преди да и го наръгаш или както искаш го наричай,чакай хубаво да се подмокри.Тоест - предигра,предигра всичко е в нея.И после си правете сношението.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Тука издрънкахте куп едни и същи глупости, но само 1 обърна внимание на: ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ РЪЦЕТЕ ТИ СА БИЛИ В КРЪВ?!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ако я е отварял с пръсти ясно защо...

нз при мен не беше много кръвта и болката не беше квато си я представях. при всяка е различно. може би е трябвало да ползвате лубрикант или поне повечко слюнка, защото ако не е била добре овлажнена... еми нормално се е да се получи по-гадно разкъсване на ципата.
    следващият път ще е по-хубаво.
    all day... all night... what the fuck?!

Кирилицата е задължителна!

Sh@d0w

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си