.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Login HELP wanted :D

С едно момиче пишем сайт на Интеракт, готов е, но искаме да добавим персионализиран логин с профили на всеки член, но тва си е истинска магия Трябва ми помощ, дано някой разбира от писане на сайтове! Хостинга е comxa.com, демек безплатен.

Help.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна

Re: Login HELP wanted :D

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    С едно момиче пишем сайт на Интеракт, готов е, но искаме да добавим персионализиран логин с профили на всеки член, но тва си е истинска магия Трябва ми помощ, дано някой разбира от писане на сайтове! Хостинга е comxa.com, демек безплатен.

Help.
    научете PHP и си направете логин или търсете готови във google...

П.П. В този форум никой няма да ти тръгне да ти прави система 1000 реда код ...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    За целта са ти нужни познания по PHP и MySQL. В интернет пространството има доста готови логин системи, но за да паснат конкретно на твоя сайт, ще трябва пренаписване по кода.

Или намери някой, който разбира PHP или се обърни към някой сайт/форум за PHP програмисти, тук няма кой да ти напише код, а пък и мен ме мързи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си