Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
Защото си ми интересен ебати.
Не много, но в сравнение с другите.
защо нямаш аватар? (:

Цитирай Първоначално написано от cweet
МнениеПуснато на: Съб Ное 12, 2011 3:06 pm Заглавие:
мисля,че ще се получи фейл.
Честно да ти кажа първият път,когато гледах филма бях толкова запленена и погълната,че изобщо, ама изобщо не съм гледала дали има грешки. Не можех да спя 1 седмица.Цяла 1 седмица, а съм изгледала тоооооолкова много ужаси, кървища,трилъри, а от "ТО" не можех да спя. Смятай
да,съгласен съм.Едно от нещата,което ми хареса на филма беше,че използваните камери бяха по -стари и качеството беше едно такова мистериозно,щото и осветлението не е било на ниво и ..а бе 'ного готино се е получило,въпреки грешките.А сега като го направят в някакъв съвременен вариант няма да е толкова мистериозно и готино..същото е и с Кошмари на улица елм Стрийт.Въпреки,че не е най-впечатляващия филм,годината му го прави впечатляващ ..
според мен,това което прави 'То' толкова страшен е,че клоуна е нещо нормално..в смисъл,клоуни навсякъде си има,също така и във филма и книгата става въпрос за деца,които са горе долу на нашата възраст..В смисъл,младежи са.И тоя клоун така се появява от нищото и..
Имаш чувството, че на другия ден като вървиш по улицата нещо ще те викне от някоя шахта и ще ти каже..
We all float down here.
на мен страшно много ми хареса идеята за клоуна, по принцип не ме е страх от клоуни, но вече ги избягвам по-добре щеше да е, ако не се окаже, че е извънземно, както е във филма, в книгата така ли е?
накрая се прецаква работата, ако беше на ниво 'мистериозен дух' щеше да се получи мн мн мн безкрайно мн добре,амаа... пак си е прекрасен филма и днес в твоя чест ще го гледам по някое време