- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- American Horror Story
Здравейте всички !) Наскоро излезна един много готин сериал " american horror story " и го чакам всеки четвъртък с нетърпение
та реших да направя тема за сериалчето , за да може да коментираме случващото се в сериала , ако и вие като мене сте " луди" по него
Колко от вас го следят и какво мислите за него
)?
Абе всеки път като го видя се чудя дали да го сваля..За кво става въпрос ? Заслужава ли си 'д
Заслужава си ! За кратко време и 6 епизода се превърна в един от любимите ми сериали .. Хубав е , разбира се ако харесваш леко хорър фентъзи филмиФилма в общи линии е за едно семейство , което се мести на другия край на страната , заради лични проблеми . Та това семейство се нанася в една къща с много страашно и богато минало и започват да им се случват странни неща .Съседката и дъщеря й също са странни и постоянно им се бъркат в нещата , а мъжът попринцип е психиатър и започва да лекува едно момче , което впоследствие се влюбва в дъщеря му ... Абе, в общи линии сериалчето си е леко плашещо , но същевремено в него се развива любовта , драмата , отхвърлянето ... Страшно интересен е !
![]()
От няколко дни първи епизод си стои изтеглен и трябва да го гледам, може би днес.![]()
Интересен е, но ако имаше повече хорор моменти щеше да е още по-як![]()
Тейт![]()
!
И на мен ми изглежда интересен, но още не съм го гледала.Мисля че го дават по foxlife иначе.В събота от 12 без нещо.
Мноого ми харесва.Падам си по такива психарийки![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Почнах да го гледамМного е як,макар на моменти да е доста объркано
![]()
Уникален !!!Доста е интересен..
Дават го всеки понеделник от 23:30 по фокс лайф..
![]()
гледам вече няколко епизода и ми харесва!!
трудно схващам,обаче развръзката! :d
Rock n Roll!!!!!!!!!
Мноого добрър сериал много ми харесваAs you can see
Доста е изтрещял...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
УНИКАЛЕН...братле всеки четвъртък съм mindfucked сериозно :ДД много се ебава с мозъка ми! първите епизоди (трябваше да наваксвам 3-4 епизода като се зарибих) напраооо :ДД Тейт е сагхсдхгасйдг само на мен ли ми напомня на Кърт? :ДД абе адски съм зарибена! както казах трябваше да наваксам 3-4 епизода и като изгледах първия, след тва другите 2 и след тва нямаше кога да го догледам щото трябваше на даскало да се ходи и през целия ден съм си мислила за AMS иииии кат се прибрах вече и другите изгледах и сега нямам търпение да чакам до четв.
Последно редактирано от brokeninside13 : 12-02-2011 на 08:26
И аз се запалих по него, интересен е. Само да не го развалят по-натам..
Чакам 10та серия ...Много як сериал.
Уникален сериал!Вчера гледах сериите до 10еп. за втори път <33 влюбих се просто!А Тейт е най-уникалния герой,който съм гледала от дооста време насам :33
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Абе става за запълване на времето и като цяло бива, но нищо особено.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Якото е, че не знаеш кой е дух и кой не..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Аз не знаех, че Тейт е дух и като разбрах ми стана кофти.. Много искам с Вайълет да са заедно.Сладка двойка са ..
А сериала ми стана любим. Много е интересен. Актьорите също ми харесват. И още се кефя на сцената със ония пич с черните дрехи, когато оправяше майката ;д ..
ХОРАА, МОЖЕ ДА ПРЕДУПРЕЖДАВАТЕ КАТО ПУСКАТЕ СПОЙЛЕРИ !!! :@
ОК има едно нещо което не мога да прумея...На хелоуин, нали дойдоха онези дето Тейт е убил, и почнаха да го преследват ала бала, също на плажа с Вайълет, и когато с Бен бяха на някви пейки там си говориха...КАК ПО ДЯВОЛИТЕ ТЕЙТ ИЗЛЕЗНА ОТ КЪЩАТА? Нз може аз нещо да съм изпусната, ама....