- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- American Horror Story
Аз го следях сериала и го чаках с нетърпение и сега като свърши 1-ви сезон се надявам скоро да излезе и 2-ри сезон.![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
И аз четох,че всичко ще е различноОбаче мисля,че тва е добра идея...в старата къща всичко се изчерпа,не виждам какво още могат да измислят..
^ННЕНЕНЕНЕНЕН!!!! искам си Тейт и Вай, главно тях дваматааа нененне ;(
Спойлери!
Да, много, много гандо. Аз си свикнах с тях двамата, но действително няма какво повече да разкажат за къщата. Можеха да направят още 2-3 епизода, да си доокрасят някои истории и да обяснят нещо, но да направят още един сезон за къща пълна с призраци... и как ще надградят връзката на Т. и В. като ще са "заклещени" заедно завинаги.
Абе, гадно!
Дано другия сезон е също толкова интересен, но не ми се вярва. Ще стане малко като поколенията на Skins - всички след първото не струват според мен.
СПОЙЛЕР
Последният епизод малко ме разочарова, добре че почнаха историята с бебето на Вивиан/Констанс, че сигурно нямаше да го гледам иначе.
аз гледах до 12 епизод... кога ще са следващите?
Котката на Шрьодингер е персонаж от изглеждащ парадоксално мисловен експеримент, предложен от Е. Шрьодингер, когато искал да покаже непълнотата на квантовата механика при прехода от суб-атомни към макроскопични системи.Експериментът се състои в следното:
В затворена кутия е поставена котка. В кутията има механизъм, съдържащ радиоактивно ядро и съд с отровен газ. Параметрите на експеримента са така подбрани, че вероятността ядрото да се разпадне за 1 час е 50%. Ако ядрото се разпадне, механизмът се задейства, отваря съда с отровен газ и котката умира. Според квантовата механика, ако върху ядрото не се провежда наблюдение, състоянието му се описва като суперпозиция (смесване) на две състояния — разпаднало се ядро и не-разпаднало се ядро, следователно, котката е жива и мъртва едновременно. Ако кутията бъде отворена, експериментаторът трябва да види кое да е от двете състояния — «ядрото се е разпаднало, котката е мъртва» или «ядрото не се е разпаднало, котката е жива».
Въпросът е следният: кога системата престава да съществува като смесване на две състояния и избира едно конкретно? Целта на експеримента — да покаже, че квантовата механика е непълна без някои правила, които показват, при какви условия се случва колапс на вълновата функция и котката става или жива, или мъртва, но не и едното и другото едновременно.
Обратно на популярното мнение, Шрьодингер е замислил експеримента не защото е вярвал, че може да съществува живо-мъртва котка; напротив, смятал е квантовата механика за непълна и не докрай описваща реалността в дадения случай. Понеже котката може да бъде само жива или само мъртва (не съществува състояние живо-мъртъв), то това означава, че същото трябва да е вярно и за атомното ядро. То трябва да е или разпаднало се или не-разпаднало се.
Публикация [редактиране]
и аз се опитах да го гледам, но освен че е як, не разбирам много защото по фокс са малко разбъркани сериите...единствения ми въпрос е : Констанс дух ли е ?
Всеки път като съвсем нямам какво да гледам се изкушавам да го сваля. Обаче аз чакам да се събере целия сезон. Иначе гледам трейлърите на еповете... Ест ще го гледам, ако не блокнат Замундата.
Изгледах целия първи сезон и ... и нищо. Някак все чаках, чаках нещо интересно да се случи, пък то взе, че не се случи. Имам чувството, че си загубих времето с тоя сериал. Но пък Кейт Мара и Закари Куинто бяха много готина изненада, а единствения, ама наистина единствения герой, който успя поне малко да ме заинтересува, беше Мойра. Разочарована съм, Раян Мърфи много почна да издиша, първо Glee отиде на зле, сега и това.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Хора,вярно ли е,че във втори сезон сменяли каста? Значи няма да има Вайълет&Тейт? ;х
Женско съм ;]
В първия абзац, последното изречение спойлер.
Изгледах го вчера на един дъх. А Тейт е толкова яяяяяяяяяяк. Ама какво да ви разправям, вие си знаете. Мисля, че сезонът свърши доста прилично, макар че Т. и В. можеха да са заедно.
Да, втроия сезон ще със нова къща, нова история и нов каст естествено. Но! Тук идва едно хубаво "но".. Но някои актьори ще присъстват във каста на втория сезон, но ще имат нови персонажи. Тези, които НЯМА да участват във новия сезон са майката и бащата. Имената на тези, които ще участват, не се издават още. Имам голяма надежда за Ивън Питърс (Тейт), който логично няма да си играе стария персонаж по по-горе посочените причини. Ако искате го прочете направо от този линк: http://www.tvline.com/2011/12/americ...on-2-spoilers/
Последно редактирано от scar.ss : 02-02-2012 на 16:04
Ооо,да Тейт ^^ Надявам се някой ден да срещна негов двойник .. < 3
По темата:
Ако в новия сезон участват Тейт&Вайълет ще бъде адски яко.Страшна двойка бяха.Трябва да се съберат отново <3 + Умирам от желание да разбера кое е 4th дете на Констанс.Тя нали каза ,че има 4 деца ... В сериала се говореше само за Tatte,Addie,Beau ..
Последно редактирано от summerxtime : 02-03-2012 на 15:36
Женско съм ;]
в замунда сериала го няма.
Някой да знае от къде мога да си го изтегля?
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
summerxtime, актьорите може да са същите, но във никакъв случай няма да са със старите си персонажи, което значи, че въобще няма да са Т. и В. Може да направят така, че новите им персонажи да са отново двойка, но няма да са тези Тейт и Вайълет от първи сезон. Не знам дали ме разбрахте, но някои актьори ще са същите (надявам се на Evan Peters), но със друг персонаж, друг герой.
psych0, от арената можеш, аз преди седмица от там го свалих поради същата причина. по принцип във арената има по-голям избор на сериали изобщо, но за сметка на филмите пък; в замунда има повече филми, но по-малко сериали. : ))
Съжалявам,че пиша пак ,но някаква идеа кога ще излезе сезон 2 ?
Женско съм ;]
Не знам, но 2ри сезон ше е с нова къща и нови герои :\
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Не знам и аз. Разрових се, ама явно не достатъчно, тъй като не открих нищо.
Изгледах сериите и много ми хареса !
С нетърпение чакам 2ри сезон.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Добре, бе, защо не прочетете темата, преди да задавате въпроси!? Написала съм го няколко поста преди твоя, Summerxtime!
Септември 2012.
Вижте в нета ... Потвърдено е,че 2 сезон ще излезе през октомври 2012 : ) Ето и акотьорите от 1-ви сезон,които ще участват и във 2-рия :
Evan Peters, Sarah Paulson, and Lily Rabe