.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Готвенето също е арт! Не подценявайте кухнята!

"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на machoka
    Аз сега не разбрах скромната ми интелигента личност ли ще обсъждаме, или арт наклонностите ти. Коментарът ми повече по темата няма как и да бъде.

Давай, говори ми арт ) нали си кино деец, похвали ни се с някой твой проект например. Представи творчеството си на широката публика. Аз искам да ти помогна. Даже ще ти вдигна темата важна.

тук грешиш.аз не съм правил темата за мен ..темата не е била ' вие защо не сте толкова арт,колкото съм аз ' .
    нямаше какво да правя,исках с някой да си говоря за музика или кино или театър или нещо е такова,щото съм болен и нямам право да излизам от нас.
    не искам да се хваля с нов проект,просто защото не съм направил темата за да се хваля ,достатъчно съм спамил с моите теми-хвалби.
    не,не искам да ми вдигаш темата важна,че защо ще го правиш?това е обща тема ей така за писане на тема изкуство.
    това,че ще ми вдигнеш темата важна,няма да ми помогне.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Може би би ти помогнала, ако представиш някой стойностен продукт на публиката. Все пак сме някаква трибуна )

но аз съм ок и с това да си говорим за арт. Но дали трябва да се приемаме за арт ние самите?

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Може би би ти помогнала, ако представиш някой стойностен продукт на публиката. Все пак сме някаква трибуна )

но аз съм ок и с това да си говорим за арт. Но дали трябва да се приемаме за арт ние самите?
    но предполагам напълно осъзнаваш,че това да говорим за арт и ние самите да сме арт е нещо доста различно,все пак разликата е огромна.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Въпросът е, ако не си арт, какво ще говориш точно )

аз за това те подканям да зададеш тон на темата. Така подхвърлено 'айде да си говорим за арт' нищо не ми говори. Само хвърля предположения, че ти имаш себе си за арт и търсиш отчаяно последните останали себеподобни тук, да нахранят малко самочувствието ти, а разбирам, че искаш да се дистанцираш от това твърдение.

Град
    Аз се чудя защо не използваме нашата си дума за изкуство, вместо да се правим на големите разбирачи по английски език.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

нищо не разбираш, кралице.. арт терминът е нарицателно

Град
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    нищо не разбираш, кралице.. арт терминът е нарицателно

Каква кралица?

Нарицателно... хм. Когато говорят за изкуствата в дадено предаване се изказват с думата "арт", защото така е на мода. Който я употребява , се прави на интересен.
    Каже ли се "изкуство", отпадаш от класациите.

На изложба на Пикасо:
    -Това е арт.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Хайде да си говорим за Салвадор Дали
    nigga stole my bike

Град
    Харесвам Гоя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си