.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен Аватара на Phobiaa

Искам да го похваля..

Идеята за темата ми дойде от един друг форум.

Ясно ,е че всеки може да се оплаче от приятелката си/приятеля си.
    Е,нека в тази тема да не се оплакваме,а да ги похвалим за хубавите жестове,които са ни правили.

Извинявам се ако има друга такава тема..не съм търсила.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Винаги, когато имам лош ден и си го изкарам на него, идва и ме гушва, докато не се укротя.
    Винаги, когато се правят планове за събиране/излизане/празнуване пита кога ми е удобно.
    Когато се прибера вечерта примряла от глад, той е стоплил храната и е сервирал. След това ще измие и чиниите.
    Занимава се с косата ми просто да ме поглези. Прави и страхотни масажи. И за подаръци има вкус.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има страхотна усмивка, която оправя деня ми щом я видя.
    Винаги е готова да ме изслуша и разбере.
    Адски много държи на мен, както и аз на нея.

И още много, но са за друг раздел

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Търпи ми сменящите се настроения, когато съм в ПМС.
    Когато съм болна се грижи за мен.
    Обича да се гушка, а това за мен е важно нещо, защото съм доста ласкав човек и имам нужда от нежност.
    Уважава мнението ми и умее да ме разбере, и да направи компромис.
    Целува ме така, че мога да си изкарам целия ден, правейки само това.
    Можем да си говорим за всичко и всякога.
    Сексът е уникален.
    И много други неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Фен
    Град
    Костинброд
    Като видя усмивката му и ми се пълни душичката от щастие.
    Гушка ме все едно съм малко котенце.
    Винаги ни е забавно, дори и преди малко да сме се карали.
    Приема ме и ме обича такава каквото съм.
    Разбран, грижовен, нежен, най-добрия човек, който познавам.
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Супер фен Аватара на ScarletBite
    пф... ми аз съм сингъл сега кого да хваля
    правили са супер мили и романтични неща за мен... много големи жестове и компромиси... но аз не съм ги оценяла, разбира се. щото съм шматка.
    имаше едно момче, което ме е водило да гледаме изгрев заедно и там ни беше първата целувка... същия като си замина искаше да поддържаме връзка от 300км разстояние и щеше да не си купува учебници, за да има пари да идва да ме вижда... и винаги съм можела да си говоря за всичко с него... пък аз тогава се правех на интересна не му пусках и той ме чакаше като идиот, при положение че му се отваряха възможности да спи с други... веднъж беше дошъл да ме види и аз закъснях с 45 минути щото нали трябваше да се гримирам и да реша кво ще обличам... търпял ми е простотиите даже бях излязла с друг докато бяхме още заедно и се е случвало да флиртувам с други пред него... и накрая го заебах супер гадно и то на няколко пъти го късах.
    така че, момчета... преценяйте си за кого да правите жестове... не всяка го заслужава после ми се върна тройно и четворно да си кажа... и нещо няма вече такива будали да ме обичат по този начин. ама аз сама съм си виновна. и мога да кажа, че си научих урока.

била съм с момчета ей така, без да ги харесвам наистина, а само щото съм имала някаква облага... с последния си приятел бях, щото беше много вървежен по дискотеките и уж имаше някви връзки в полицията и можех да ходя навсякъде без да се притеснявам от проверки и нахалници. той се усети, обаче ме изтърпя, щото и той си получаваше своето от връзката ни - поне ако не друго умея да правя готино впечатление на правилните хора и той се кефеше да показва "това е момичето ми". хубав жест от негова страна беше невероятната загриженост - абсолютно всяка вечер ме е изпращал до нас, а когато не е могъл, е карал свои приятели да го правят. също така ако него го поканят някъде аз вървях в комплект с него. и никога не ме е занимавал с проблемите си, да ми споделя, да ме занимава... но моите тайни още ги пази, а ако разгласеше определено щеше да получи плюс точки от компанията и да му направят евалата.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    а.

била съм с момчета ей така, без да ги харесвам наистина, а само щото съм имала някаква облага... с последния си приятел бях, щото беше много вървежен по дискотеките и уж имаше някви връзки в полицията и можех да ходя навсякъде без да се притеснявам от проверки и нахалници.
    Ти си курва. Нищо лично.

По темата - няма кого да хваля, не ми и трябва.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

не съм курва. просто съм жена. и съм откровена в момента, защото тук се радвам на известна анонимност. всички имаме такива нещо зад гърба си...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Да се чукаш с някой, щото е "вървежен в дискотеките" ?... Не мисля
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

след като на този етап не се е намирал никой по-добър? никой, към когото да ми трепне нещо? понякога човек не иска да е сам, а ако правилният някой не идва и не идва, се научава да прави компромиси със себе си и да гледа, ако не друго, да извлече поне някаква полза от цялата работа.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Искам да го похваля, че ме обича. Обича ме от цялото си сърце. Аз съм много крив човек по принцип (избухвам за най-малкото, дразня се за глупости, като ми кипне и говоря без да мисля), а той преглъща всяка моя простотия. Това е адски важно за мен. Всеки може да търпи известно време такова чудовище като мен, но той го прави вече 5 години без думичка да е казал по въпроса. И това ме научи да бъда по-търпелива и да си държа езика зад зъбите понякога.
    Обичам онези две кафеви очи, които ме гледат с толкова надежда, уважение и обич, в които виждам искри и знам, че гледат само мен.
    Той е най-добрия приятел, когото мога да имам, най-добрия събеседник, най-добрия любовник, най-добрата упора, най-добрия учител...
    Не знам...този човек е създаден за мен. Обичам го с цялото си същество.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Сама съм засега..обаче не можах да се сдържа да напиша нещо..направо ми разтопихте душичката с някои постове..И аз съм с труден характер и искам да намеря някой,който да ме търпи с всичките недостатъци и с всичките глупости,които правя понякога несъзнателно.. ама къде има такъв човек..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Искам да го похваля, за това че е честен с мен. И че прави и ми дава всичко от което се нуждая
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Искам да го похваля:
    -че ме търпи,когато съм ядосана /а аз се ядосвам от всяко нещо/.
    -че винаги е до мен и ме подкрепя
    -че се съобразява с желанията и капризите ми...и менящите ми се настроения на всеки пет минути.
    -за всички мили жестове в ежедневието ни,които макар и малки и простички неща ме карат да се усмихвам и чувствам щастлива

Много зор е видял с мене и още се държи.
    Лъжи, караници за щяло и нещяло и т.н. <железни нерви има>
    Имахме връзка от разстояние. Той остави семейството си и приятелите само и само за да се премести в моя град и да е до мен.
    Няма как да изпуснем и секса =D>

Има още много неща, ама не ми се ще да си умра пред компютъра.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на xoxi
    Мога да го похваля... или по-скоро да му благодаря, че се влюбва в мен всеки ден, така както аз в него.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Ъпвам темата ;д

Хайде обвързаните,нямате ли с какво да похвалите вашата половинка ?!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Град
    София
    Той е най-сладкото нещо,което имам.
    Глези ме.
    Прави ми подаръци и торти
    Винаги е до мен.
    Много обичаме да се гушкаме.
    Има невероятно тяло и мускули.
    На 30 е но изглежда на 20.
    Не пуши и благодарение на него намалих цигарите и сега съм пред тяхното спиране.

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Сама съм засега..обаче не можах да се сдържа да напиша нещо..направо ми разтопихте душичката с някои постове..И аз съм с труден характер и искам да намеря някой,който да ме търпи с всичките недостатъци и с всичките глупости,които правя понякога несъзнателно.. ама къде има такъв човек..

Ми има има , но заради момичета като малко по- нагоре от теб се изразиха - "била съм с момчета ей така, без да ги харесвам наистина, а само щото съм имала някаква облага."
    Просто и тия момчета си утиват !

По темата - нямам си и аз женица ..... бих похвалил бившата ,че за толкова дълго време заедно поне неми изневеряваше ! Железни нерви , доверие и много компромиси е останалото ......
    All under heaven........

когато му се разсърдя, че за пореден път е изтърсил някоя дебелашка шега, идва при мен.. и започва да ме прегръща и целува и гъделичка и закача и не ме оставя докато не се усмихна пак..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си