Историята е следната .....от един месец, с едно момче от моя университет излизаме. Не много често ...... един път, два пъти седмично.Когато имаме време! Ходим на киноо, разхождаме се или ходим у тях и гледаме филми, след което той ме откарва вкъщи. Не съм спала с него, ако това някой ще ме пита.
До сега сме се виждали на "срещи" 4 пъти. И се държи супер готино с мен, много е мил. Това между нас е , разговори, прегръдки и целувки - нищо повече.
След последния път в който се видяхме се видяхме няколко пъти в университета и не знам защо но започна да се държи малко странно. Започна да се прави на важен иии уж се върти покрай мен, а гледа с нещо все да ме издразни. Казва ми " Ще ти звънна".....минават дни, и дори не се е обадил................
Мина вече 1 седмица от както не се е обаждал!!! И не мога да си обясня защо!
Знам, че ще се засечем в университета, но се чудя каква причина ще измисли, че за 1 седмица не можа да вдигне поне веднъж телефона и да се обади, да попита, жива ли съм, умряла ли съм!!!
А твърди, че вижда различното в мен, че ме уважава! не знам как да се държа с него, знам,че няма да го направя на въпрос, защото за много специален ще вземе да се помисли!!!!!!!!!
Не знам с какви очи ще ме погледне......пък и аз не знам как да се държа от тук на татък!