Ами да споделя... влюбена съм от година в едно момче... доста труден за разбиране... преди въобще не се познавахме тоолкова и все пак сега съм много по - помъдряла отколкото миналата година... та и тогава не стана... грешката ми беше че отново като го видях, като почна училище, пак се захласнах по тайнствената му и магнетична особа. Казваха ми откажи се, не си струва, глупак е, какво намираш в него... ама... а де, и аз си се чудя, но пък все още гледам на него като нещо изящно .
Тази година се поопознахме повече, междучасията прекарвахме с още няколко приятели и така.. Така се случи, явно не съм спирала да чувствам нещо към него, а едно от момчетата от тези с които движих, му е натяквал всеки ден че бъде ли с мен, няма да сгреши... нооо Той е бая инат, все пак от предишното "Не" минало на "Не знам" но това на мен не ми дава никакви надежди с него. Работата е там че мина година почти а аз все още не съм откъснала очи от него. Някакви идеи да го забравя? Опитвах се, но не се получава тъй като всеки ден ми е пред очите...

P.S.: на 13 съм .