- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за размисъл
Защо е изгодно тъпите хора да имат интернет.
Вие сте .
Какви изгоди имате от това.
cyanide smells nice
Ау, и какви са тези категоризации кой е тъп и кой не?
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
За да пишат теми, в които питат защо е изгодно тъпите хора да имат интернет.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Сами си ги дефинирате предварително и отбелязвате критерия си тук.Първоначално написано от xPafx
cyanide smells nice
Не само .Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Дай обосновката си и дефиницията си за тъп.
cyanide smells nice
Аз не съм аз.Първоначално написано от Concussion
cyanide smells nice
Интересно ми е, ама много, защо се опитваш да изкараш нас тъпите, а теб "острия/та", съжелявам, не ти знам пола. Хм..
WindScar <3333
Дефиницията ми за тъп е такъв, който пуска теми, в които пише нещо за тъпите, според негова дефиниция.Първоначално написано от Glorybox
Обосновката ми е, че те мразя... МРАЗЯ ТЕ!!! *гледа те намръщено с омраза*
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Първоначално написано от Glorybox
А какво си? Това...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не е хубаво да се мразиПървоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
WindScar <3333
Къде пише, че вие сте тъпи ?Първоначално написано от xPafx
Покажи ми .
cyanide smells nice
то се пдразбира
или аз съм просто с развита фапнатизия
да, второто е известен факт
нда, както и да е
и все пак..
WindScar <3333
И аз те мразя.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Реално ако човек с ниски възможности за правене на връзки , с ниска възможност за осмисляне на това което се случва около него + слаба информираност може много лесно да бъде манипулиран и да се извлича изгода от това.
Тя може да бъде материална ( тъпи маркетингови стратегии , на които да се върже ) , сексуална и т.н.
cyanide smells nice
Изискват се, ако не всички запетайки, то поне задължителните пред ако, което и т.н.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Не знам какво се подразбира, написано е точно и ясно какво се иска .Първоначално написано от xPafx
Ти си правиш твои интерпретации, които са само и единствено в главата ти .
Интересно, сигурно се мислиш за тъпа, щом се засягаш за нещо , което не е отправено до теб индиректно, камо ли директно.
cyanide smells nice
От човек, който е завършил НМУ и сега е в Българска филология забележки не приемам , занимавам се с коренно различна дейност.Първоначално написано от ledenakrasota
Можеш да ни изпееш нещо за фон, но по-сериозна активност не мога да очаквам.
cyanide smells nice
Много безсмислена тема.
Според мен един умен човек не би си позволил да определя интелектуалният капацитет на хора, които не познава и ще осъзнава, че в много случаи поведението във виртуалният свят на даден индивид не е сходно на поведението му в истинският живот, така че твоята тема ми се вижда изключително арогантна и нагла...Сама се издаваш колко си надута и проста.
![]()
![]()
Ограничените хора са така. Когато не разбираш какво ти говоря, не си правиш труда да проучиш какво ти седи насреща и за какво спориш.
![]()
![]()
![]()
![]()
Това са плоско мислещите хора и тези без мисъл в главата си. Ако беше някой с мозък в главата, нямаше да имаш в речника думата "тъп."![]()
Не се мисля за тъпа, и никога не съм се мислила зъ тъпа.Интерпретациите си ги харесвам.Поне разнообразяват всичко.Първоначално написано от Glorybox
WindScar <3333
Моля те скрий се и си напиши домашното.![]()
![]()
Не се определя нищо , прочети добре темата .Първоначално написано от LambOfGod
Въпросът е принципен, защо всички се засягате на тъп , като че ли е нещо срамно.
cyanide smells nice
Даже и дипломна имам да пиша , но преди това трябва да извърша някои проучвания.Първоначално написано от ledenakrasota
cyanide smells nice
Не се засягаме. Всяка твоя втора дума е "тъп".Първоначално написано от Glorybox
![]()