.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Gta San Andreas скинове

[b]Здравейте, може ли да ми дадете линк (или линкове) за Наруто. Все пак той е моят фаворит търся скинове за него. В youtube има много клипове, но аз нито знам подходящия мод нито как да си сложа скин, нито от къде да го изтегля. Ако може ми дайте линк за мода и да ми обясните как се слага скин. Моля без клипове (голям съм карък в клиповете и не разбирам почти нищо ) ... така, че ако може помощ. Ще съм ви много благодарен ако ми дадете линк и инфо. Довиждане ! :P

Re: Gta San Andreas скинове

Цитирай Първоначално написано от NarutoShippuuden
    [b]Здравейте, може ли да ми дадете линк (или линкове) за Наруто. Все пак той е моят фаворит търся скинове за него. В youtube има много клипове, но аз нито знам подходящия мод нито как да си сложа скин, нито от къде да го изтегля. Ако може ми дайте линк за мода и да ми обясните как се слага скин. Моля без клипове (голям съм карък в клиповете и не разбирам почти нищо ) ... така, че ако може помощ. Ще съм ви много благодарен ако ми дадете линк и инфо. Довиждане ! :P
    П.С : Ако не съм се изказал добре ще го кажа накратко : Моля ви дайте ми скинове за Gta San Andreas на Наруто и инфо как се слагат! Благодаря предварително !

Моля ви хора помогнете ми

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    http://games.softpedia.com/get/Mods-...Kamizuki.shtml

http://gtaindonesia.blogspot.com/201...aruto-mod.html

А как се слагат си нямам и на идея никога не съм се занимавал да си модвам играта
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Благодаря ти за скиновете. Сега ако може някои да ми обясни как се слагат

Ако беше ме питал за цс щях да ти кажа но за Сан андреас незнам сиг от инсталационната папка .. нз

Gta San Andreas скинове

аре бе кажете как да си сложа скиновете :Д аре че много ми са цъка !! хД

Слагат се с програмата imgtool . Oтваряш я и с нея отиваш в models/gta3.img . Отваряш и този файл и там са ти всички скинове . Търсиш името на скина ( примерно swet.txd & sweet.dff ) и ги заместваш с новите . Има много уроци в интернет..

Мега фен
    Я търси Ultimate Mod Magnum v.1 / v2

имаше доста фантасмагории в него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си