.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Гири или дъмбели

Здравейте, искам да ви попитам за магазин за спортни стоки във Варна, където мога да намеря гири или дъмбели на приемливи цени (20-30 лв.) Благодаря предварително!
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    взимаш дъмбел, но цената зависи от килограмите
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Това ми е ясно. Аз засега съм се ориентирал към 2х4 кг. като за начинаещ, но не знам как стои въпросът след време, ако реша да увелича тежестта. Знам,че има дъмбели с регулируема тежест, но предполагам са по-скъпи?

И все пак, някой знае ли магазини във Варна, където цените са по-приемливи, защото наскоро обиколих няколко магазина и не останах много очарован?
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Всички дъмбели, са лост с тежести, разликата е че гирата няма място за тежести, а дъмбела има, купуваш лостче и после тежести, и като заякнеш още тежести слагаш, тежестите са около 8-15 лв за един диск.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    Всички дъмбели, са лост с тежести, разликата е че гирата няма място за тежести, а дъмбела има, купуваш лостче и после тежести, и като заякнеш още тежести слагаш, тежестите са около 8-15 лв за един диск.
    Ясно. Благодаря ти за инфото - още съм начинаещ и не разбирам много.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

ЛОСТОВЕ..!
    Does the pain weigh out the pride..

Супер фен Аватара на badsector
    Лост за дъмбел е около 20 лева бройката. Дисковете са между 3,60 и 4 лева за килограм. Вижв Метро и Спорт депо. Моите ги намерих от някакъв цех (в Хасково май беше), по обява за по 2 лева килото. Не са няк'ви гъзарски, ама са си желязо
    п.п. тия 4 килца ще са ти доста малко, дори за начинаещ. Затова приготви към 100 кинта за два по 10 кила.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Лост за дъмбел е около 20 лева бройката. Дисковете са между 3,60 и 4 лева за килограм. Вижв Метро и Спорт депо. Моите ги намерих от някакъв цех (в Хасково май беше), по обява за по 2 лева килото. Не са няк'ви гъзарски, ама са си желязо
    п.п. тия 4 килца ще са ти доста малко, дори за начинаещ. Затова приготви към 100 кинта за два по 10 кила.
    Благодаря ти! Ще огледам из Метро и другите спортни магазини, но ако се сетиш за някаква връзка с този хасковски цех (телефон, email, уебсайт и т.н.), свиркай!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Имах на предвид да ходиш на лостове... Изолациите за бицепс примерно ще ти изместят рамото напред и ще повдигнат трицепса нагоре, освен ако не си с обиколка 45 .. От друга страна лостовете ще ти развият функционално, гъвкаво и силно (с лично тегло) тяло. Ако не ходи направо на фитнес да го е*а .. поздрав от Плевен
    Does the pain weigh out the pride..

Цитирай Първоначално написано от kini
    Имах на предвид да ходиш на лостове... Изолациите за бицепс примерно ще ти изместят рамото напред и ще повдигнат трицепса нагоре, освен ако не си с обиколка 45 .. От друга страна лостовете ще ти развият функционално, гъвкаво и силно (с лично тегло) тяло. Ако не ходи направо на фитнес да го е*а .. поздрав от Плевен
    Замислял съм се за лостове, но, както казах, съм начинаещ, а за това се изисква все пак някаква качена мускулна маса. На фитнес започнах да ходя от около месец, но искам да имам някакви тежести, с които да поддържам форма, когато няма да имам възможност да отделям време се фитнес.
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Аз лично съм фен на стрийт фитнеса(лостовете), макър че и на фитнеса ходя от време на време комбинацията стрийт фитнес и лостове е добра. А по темата аз ти предлагам да наблягаш повече на лостове ако не можеш все още да се набирап и да правиш кофички наблягай на лицеви опори. А относно тия цени където ги пишете напрао ме ударихте от земята ве аз си имам от мноого време хубава щанга и дъмбели с доста дискове та и гладиатор и до колкото помня като ги взимахме, за брат ми тогава бях доста малък , бяха други цените..
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

Цитирай Първоначално написано от Pothead334
    Аз лично съм фен на стрийт фитнеса(лостовете), макър че и на фитнеса ходя от време на време комбинацията стрийт фитнес и лостове е добра. А по темата аз ти предлагам да наблягаш повече на лостове ако не можеш все още да се набирап и да правиш кофички наблягай на лицеви опори. А относно тия цени където ги пишете напрао ме ударихте от земята ве аз си имам от мноого време хубава щанга и дъмбели с доста дискове та и гладиатор и до колкото помня като ги взимахме, за брат ми тогава бях доста малък , бяха други цените..
    еми нормално е преди година да са били по евтини все пак нали си наясно че има едно нещо наречено инфлация
    Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

В метро има гири по 4 кг. Не съм сигурен, но бяха около 20 лв и двете..Но наистина по - добре си купи 10 килограмови като за начало, защото 4 наистина ще са ти малко..
    Only God Can Judge Me !

Благодаря на всички за мненията и съветите, ще отскоча и до Метро и ще ги погледна. )
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от kini
    Направо поздрав от Химията
    sapphire5

Супер фен Аватара на HolyShit
    Пробвай някви с цимент ,ала-бала,трудно е ,ама ще ти излезне евтино.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Пробвай някви с цимент ,ала-бала,трудно е ,ама ще ти излезне евтино.
    Не сериозно прав е..
    Only God Can Judge Me !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    взимаш дъмбел, но цената зависи от килограмите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си