- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Гири или дъмбели
взимаш дъмбел, но цената зависи от килограмите
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това ми е ясно. Аз засега съм се ориентирал към 2х4 кг. като за начинаещ, но не знам как стои въпросът след време, ако реша да увелича тежестта. Знам,че има дъмбели с регулируема тежест, но предполагам са по-скъпи?
И все пак, някой знае ли магазини във Варна, където цените са по-приемливи, защото наскоро обиколих няколко магазина и не останах много очарован?
Всички дъмбели, са лост с тежести, разликата е че гирата няма място за тежести, а дъмбела има, купуваш лостче и после тежести, и като заякнеш още тежести слагаш, тежестите са около 8-15 лв за един диск.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Лост за дъмбел е около 20 лева бройката. Дисковете са между 3,60 и 4 лева за килограм. Вижв Метро и Спорт депо. Моите ги намерих от някакъв цех (в Хасково май беше), по обява за по 2 лева килото. Не са няк'ви гъзарски, ама са си желязо
п.п. тия 4 килца ще са ти доста малко, дори за начинаещ. Затова приготви към 100 кинта за два по 10 кила.
Имах на предвид да ходиш на лостове... Изолациите за бицепс примерно ще ти изместят рамото напред и ще повдигнат трицепса нагоре, освен ако не си с обиколка 45.. От друга страна лостовете ще ти развият функционално, гъвкаво и силно (с лично тегло) тяло. Ако не ходи направо на фитнес да го е*а .. поздрав от Плевен
![]()
Does the pain weigh out the pride..
Замислял съм се за лостове, но, както казах, съм начинаещ, а за това се изисква все пак някаква качена мускулна маса. На фитнес започнах да ходя от около месец, но искам да имам някакви тежести, с които да поддържам форма, когато няма да имам възможност да отделям време се фитнес.Първоначално написано от kini
Аз лично съм фен на стрийт фитнеса(лостовете), макър че и на фитнеса ходя от време на време комбинацията стрийт фитнес и лостове е добра. А по темата аз ти предлагам да наблягаш повече на лостове ако не можеш все още да се набирап и да правиш кофички наблягай на лицеви опори. А относно тия цени където ги пишете напрао ме ударихте от земята веаз си имам от мноого време хубава щанга и дъмбели с доста дискове та и гладиатор и до колкото помня като ги взимахме, за брат ми тогава бях доста малък
, бяха други цените..
![]()
Това е ТЪП подпис. Не го чети D:
еми нормално е преди година да са били по евтини все пак нали си наясно че има едно нещо наречено инфлацияПървоначално написано от Pothead334
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
В метро има гири по 4 кг. Не съм сигурен, но бяха около 20 лв и двете..Но наистина по - добре си купи 10 килограмови като за начало, защото 4 наистина ще са ти малко..![]()
![]()
Only God Can Judge Me !
Направо поздрав от ХимиятаПървоначално написано от kini
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
Пробвай някви с цимент ,ала-бала,трудно е ,ама ще ти излезне евтино.
Първоначално написано от HolyShit
![]()
Не сериозно прав е..
![]()
Only God Can Judge Me !
Първоначално написано от awerw