.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Бихте ли ?

Бихте ли ?

Здравейте .. С приятеля ми сме заедно от 1 месец и снощи ми каза уж на майтап, че иска моя снимка по белио. Аз нямам такива снимки и нямам намерение да си правя камоли да му пращам. Но вие бихте ли ако сте в тази сутиация? Не,че не сам сигурна и т.н просто се чудя дали не греша и мисля малко ограничено.

Супер фен Аватара на lubovvv
    ем....то си е твое решението, ние кво да ти кажем.....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом не искаш да си правиш такава снимка недей! Дръж си на принципите. А той ако държи на теб ще те разбере и няма да настоява повече

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На 1 месец само по-добре недей. После ще лъснеш в някой сайт. Можеш да му пратиш само, ако си 100% сигурна, че не е отмъстителен тип или, че това е нещо, което никога не би направил.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Епа ако толкоз иска приятеля ти, ше му дам снимка без бельо

Кажи му ,че ще му пратиш само ако той ти прати как си ръга вибратор отзад.

Ами, мога да ти кажа аз как бих постъпила, но всеки си е различен.
    Ако искаш, снимай се, но не знам какво доверие му имаш, та да не вземе като скъсате, снимката уж случайно да се появи във Фейсбук xD
    А, ако не искаш да има такава снимка, го отрежи с чувство за хумор. Смисъл просто се пошегувай по някакъв начин, но да се разбира, че не искаш. Така е най-лесно, просто за да не излезе твърде грубо : ))
    Някой накара ли те да се чувстваш специален и показа ли ти, че си оценен?
    Някой увери ли те, че си точно този, който трябва да бъдеш?
    И че да правиш онова, което обичаш е достатъчно?
    Някой припомни ли ти , че не си се появил на този свят, за да доказваш, каквото и да било?
    Ти си тук, за да бъдеш себе си, защото това е достатъчно...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Бих и съм го правила, но за човек, в когото съм наистина сигурна, а не за момче, с което съм от един месец.
    И при мен е така
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    сигурни... колко да сте сигурни не знаеш като скъсате какво ще е. пък и ставаш леко така зависима от неговото разположение спрямо теб... щото ако нещо ви се развалят отношенията, винаги ще трябва да се замислиш преди да го прецакаш, щото има как да си го върне. в момента може и да му имаш доверие, но всичко става в живота.
    да не говорим, че ако има такава снимка и примерно някой фр му седне на компа и попадне случайно дето не трябва...
    абе аз те съветвам да не го правиш. или примерно да му пратиш няква секси снимка по бански... но не и курвенски снимки щото после може да ревеш.
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е щом са по белИо, пак добре... Като ти поиска голи, не те знам к'во ще правиш.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Много сте спрели, аз ако не и направя клипче докато ми духа не съм аз .... ако не иска го правя без да знае.! И не се ограничавам само със снимките.....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    На 1 месец само по-добре недей. После ще лъснеш в някой сайт. Можеш да му пратиш само, ако си 100% сигурна, че не е отмъстителен тип или, че това е нещо, което никога не би направил.

Съгласна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Ако му имаш пълно доверие- прати му.
    awerw

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Само ако му имаш достатъчно доверие. За месец не знам доколко може да ти е доказал, че го заслужава.
    П.с. Пратих на приятеля си такава чак след 6 месеца връзка.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Бих и съм го правила, но за човек, в когото съм наистина сигурна, а не за момче, с което съм от един месец.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Много ясно.. Като имам довери със/без бельо няма значение . А ако му нямаш толкова доверие просто не си снимай лицето и всичко ще е окей в бъдеще

Всяка връзка започва с доверие между двамата, иначе нямаше да тръгнат. И години да ходите, не се знае като приключат нещата какво ще го прихване, колкото и да е душичка

Плюс това, както казаха, може и някой друг да я намери: братя, сестри, приятели, компютърни техници

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Еми като не искаш да си правиш такива снимки - не си прави.
    Трагедията е пълна...

Момчето иска да си удари 1 чекия на твоя снимка, трябва да го приемеш като комплимент че те харесва - дай му. Ама не забравяй че като се разделите може да я покаже на всеки

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ако му имаш доверие, че няма да я показва на ляво и на дясно, давай не виждам нищо лошо
    In a mad world , only the mad are sane...

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Не, не, не, не ! От един месец заедно и ще му пращаш снимка. Айдее къш! Има изключение, ако е някакъв супер уникален,ама то ако беше такъв нямаше да ти иска, така че отиваме на първото изречение. ;d Но все пак ако искаш по-добре на живо му покажи ,отколкото на снимка, защото както споменаха снимката ще си остане в него и кой знае какво ще я прави.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на badsector
    Човекът лека полeка ти намеква, че иска да те чука

По-добре недей.Казвам го от личен опит.

anonymous708973
    Guest
    Направи си арт-снимка, на която да не се вижда нищо прекалено и пак да е достатъчна да предизвиква фантазиите. Трябва да си в палаво настроение, за да се получи добре.
    Ако и това те притеснява... снимай част от корема си (ако си го харесваш), част от панталона/евентуално бельото плюс един яркочервен нокът, който заплашително се пъха под ръба на панталона/бельото.

Град
    Пловдив
    Недей, най-вероятно ще си патиш после.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си