- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли ?
Първоначално написано от SisiStrange
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Не, не бих го направила.
Първо - времето, в което сте заедно е много кратко и не знаеш дали може да му се има доверие и второ - винаги съм смятала, че тези неща е по - добре да се гледат на живо ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми ако сме от много време заедно и е сериозно,защо не..но да бъде само побельо,по-разголени и перверзни-не
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Шегата на страна! Странен начин да си го поискаш, но като за начало.Първоначално написано от badsector
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Твоя работа.
О, свети Луис!Първоначално написано от svinqvtrastika
![]()
Давала съм му такива снимки, но след доста дълга връзка и при положение, че съм сигурна, че няма да се окажат някъде другаде... По принцип може да му дадеш да те снима по бельо, после да разгледате снимките и за твое спокойствие да ги изтриете веднага. А за него мисля, че ще е по-голямо удоволствие да те снима, отколкото да те гледа само на снимкаНо ако още не си се събличала пред него и не си готова да го направиш, по-добре не му пращай и снимки
![]()
К'фо оти пречи ако го харесваш, ако го обичаш, ако смяташ че нема да ти я разпрати на целия клас нема проблеми![]()