- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата за изневярата..
кажете си честно... изневирите ли 1 път ще продължите да го правите или ще спрете.. : ) а някои може да каже и от личен опит... защото повечето кривнат ли 1 път.... има и 2 ри... и 3 ти.....
axa
жените са курви те освен за ебане за друго не стават.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
^ Като нямаш мнение по въпроса по-добре не коментирай!
Та, не съм изневерявала и нямам нужда да го правя.Аз самата не приемам изневярата и не бих стигнала чак дотам , че да изневеря, защото във връзката ми нещо куца.Бих прекратила отношения,вместо да изневеря![]()
maDamn
е аз имах мнение и го казах, ти ми викаш че нямам мнение, доста си крейзи.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
не съм и не мисля да изневерявам за напред.. за мен това е може би най-долното нещо .. иначе имам приятелка,която по принцип не може с едно момче и си изневерява и обичаше едно момче ама си му изневеряваше.. така че това си е едно до човек,друго до навици и разбирания,трето за това какви хора те обкръжават,четвърто дали си имаш твои принципи,които са с цел да ги спазваш и т.н. ,но според мен 1 път ако изневериш може и да не кривнеш 2ри път,но има ли вече 2ри няма как да няма и 3ти и 4ти и т.н.![]()
Аз съм изневерявала 2 пъти но от инат, на мен ми изневериха и от инат и аз.Една жена не би изневерила ако няма основателна причина.
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
ПИЧ! Нямаш си на идея колко дълбоко си навлязъл в блатото!
Значи става така:
Ти правиш мъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън ичък гаф.
ИЛИ
Тя е в цикъл или е имала кофти ден.
Тя решава че това означава че тя има основателна причина да ти е ядосана.
Ако тя има основателна причина стават all kinds of crazy shit!
Зависи от момата но варира от пасивна агресия, която експлодира в сълзи, побой и крясъци до изневяра ЗА ДА ТИ Е ГАДНО
Ако е базирано на това до колкото ми е известно е веднъж (от опит говоря) НО ако не - тя най-вероятно е курволяк (пак говоря от опит)
Става и веднъж да се залъже разбира се но ти трябва да си преценяваш според момата вече.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Това не е в мой стил. Когато наистина обичам и съм в сериозна връзка имам очи само за един човек - приятеля ми. Нито заглеждам момчета по улицата, нито ми минават мисли за други хора, камо ли да пристъпя към какво да е действие.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Изневерявала съм, но тогава бяхме в хм..отворена връзка, защото той искаше. Аз просто се възползвах, при това не толкова, защото исках, а за да не се чувствам преебана. Иии да, в един момент той попрекали малко с нещата и стана още по-сложно.
Както и да е. Ако е станало веднъж, ще стане и втори път, в това се убедих. При това важи не само за жените, но и за мъжете.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от granger
+1
All under heaven........
Не съм изневерявала. Грозно ми е. Ако нещо не върви, ако нещо ми липсва - първо пробвам да поработя върху него. Ако не стане, и смятам ,че е съществено за мен и не мога да го приема за просто несъвършенство у другия, се разделям с човека. Защо да лъжа и лицемерствам и подмолнича (защото за мен изневярата е точно това), и да се навирам в гранде бакии? Безсмислено е.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Случвало се е, имах основателна причина (поне в моите очи).
Не е тенденция и не би следвало да се разглежда като такава. Всяка изневяра към различен партньор е сама за себе си, има отделна причина.
Да, изневерявала съм и колкото и да се старая да не го правя, все понякога се случва... (но всичко това с хора, към които не съм имала чувства).
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм го правила, НЯМА и да го направя!
Глупаво е, жалко е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А аз искам да питам, какво означава да имаш "основателна причина" да изневериш !? и само при жените ли има основателни причини ? :P
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
^Според мен, ако се обичате истински, няма основателна причина при кой да е пол.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
бях с едно момче, изневерих му, разделих се с него.. просто немога да гледам човек в очите и да го лъжа.. и след това преживях най-прекарсната си 1 година с момчето с което бях изневерила.. за едното ебане.. никога ама никога не бих наранила някого.. просто не бих изневерила
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от SisiStrange
maDamn
me too .Първоначално написано от miminko
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Как само всички се изредиха да кажат какви са светици.![]()
Аз доколкото разбрах това е въпроса в темата:
Та по темата.. Ако изневеря, значи не се интересувам от човека срещу мен и нещо ни куца. А ако ми хареса и той не ме хване, какъв е проблема да изневеря втори път? Аз ще си правя кефа, а на него ще му е мирна главата.Първоначално написано от reanimaciqq
И спря да се върти за миг земята..
Всъщност и аз съм го правила, и то по най-безумната причина - да си върна - да не остана назад и аз....и го смятам за нещо безобразно, но доколкото се познавам няма да спра да го правя...което е доста жалко между другото...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Бахти, като гледам мненията все повече се убеждавам, че масово жените сте ебаси и змиите, като някого ви е изневерил какво толкова ви пречи да продължите напред, че чак го правили на инат и да не останали по назад в какво? В състезанието на тъпотията може би.
П.С. Не съм изневерявал и няма да го правя.
А въобще секс мислиш ли да правиш ?Първоначално написано от Hilary_
(не се заяждам)
По темата: До сега не съм изневерявала, не ми е минавало през ум, пък и не мисля, че съм достатъчно смела. Иначе знам, че съм способна и мисля, че ако го направя веднъж, ще има и втори път... Пък може и да не е така, ама не искам да проверявам...
Ако го направя няма да съм изневерила на него, а на себе си. Тва нещо ужасно ме плаши и не знам как ще го приема. Как ще се приемам след тва, по-точно.
Едит: Зачудих се, наистина, кое е основателна причина за изневяра ? Главно момичетата, които са изневерявали, ако могат да кажат...
Извенериш ли на човека, който те обича си шибана курва... няма значение от пола, това е, обясненията няма да помогнат!
Не съм изневерявала и още отпреди първата си връзка го смятам за неправилно и нередно. С 2 думи - ако искам друг, няма смисъл да лъжа настоящия. Но предполагам, че ако го направя, ще повторя. Няма причина да не повторя. Щом съм изневерила, означава, че не ми пука изобщо за човека, с който съм и ще продължа да го мамя.