.

Виж резултатите на анкетата: Според вас, имам ли нужда да отслабвам или не?

Гласували
32. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

16 50,00%
  • Не, само трябва да се стегнеш малко

13 40,63%
  • Не

3 9,38%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Според вас, имам ли нужда да отслабвам или не?

Значи проблемът е следния. Знаете каква е работата в даскало в момента - само слабите и компактни мацета се котират. Не, че искам да съм от този тип момичета, но все пак...
    Става въпрос за следното - всички момичета от класа ми са средни на ръст - варират от 165 до 170 макс. Аз обаче съм най-високата - 183см, по-висока съм дори от момчетата. Та, на няколко пъти са ми намеквали разни кифли, че трябва да сваля някой друг килограм. Работата е там, че тежа 75 килограма и правя упражнения само от време на време.
    Знам, че не трябва да се влияя от чуждото мнение, а и всички ми казват, че съм добре сложена за ръста си, но след тия мнения май взех да развивам разни отклонения - постоянно си мисля, че напълнявам или съм пълна - нещо, което преди го нямаше!
    Давам снимка, съжалявам за качеството( снимана е с тела на една фр, на лагера. и да, огледалото е трагично) за да добиете представа. Според вас, имам ли нужда да отслабвам или не?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    снимка срещу мръсното огледало, не е най-добрия вариант
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    180 до 50кг
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Град
    София
    Добре си,ако свалиш половин кило около корема ще си супер
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

въобще ама въобще не ги слушай съучениците си перфектна си за ръста и килограмите си (като фигура съдейки по снимката) един истински мъж не търси слаби и кльощави деца а развита и зряла жена

ако не се срамуваш може да сложиш снимка на дупето и бедрата долу горе да се ориентираме и да те насочим дали да поработиш малко за долната част ама според мен си перфектна

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от selskitarikat
    ако не се срамуваш може да сложиш снимка на дупето и бедрата долу горе да се ориентираме и да те насочим дали да поработиш малко за долната част ама според мен си перфектна
    Eто ги и перверзните нотки
    Ти си по-тежка и от мене бе Вижда ми се, че ханша ти е малко по-широк, ако свалиш на 70кг. мисля, че може би ще изглеждаш даже леко слаба.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Повече от фен
    Мда,можеше да се изчисти огледалото.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Ами,до колкото се вижда,имаш коремче.А за да го стегнеш,първо трябва да отслабнеш
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на slicky
    To само не опира да сваляне- номерът е да свали и да задържи килограмите, което не е никак лесно.

Супер фен Аватара на Shines
    За тази височина си добре . Но ако толкова много държиш. Единствено ти трябва мъничко стягане, малко кардио + точната храна .

Супер фен Аватара на badsector
    Може да се стегнеш за собствено удоволствие. Но и така едва ли ще ти откаже някой

МНого ме дразни е тъй като няква супер яка мацка ми се комплексира че била дебела Ей!!!!!!!!!!!!!! Според мене тая тема е фалшива просто иска да се покаже ...То ако и с това тяло се комплексираш наистина аз просто... нямам думи...

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    sorry for latinicata ama in school cyrillic yok

moje da doydesh u nas da si mi sykvartirantka shte svalish mnogo

kardio + dieta (-10% kalorii ot neobhodimite) ... ako povecheto kalorii sa ti ot protein (ot hrana, ne dobavka), tqloto ti shte stane edin pyt

rezultata shte doyde bavno, no garantiram che nema da ima yo-yo efekt

ako ti stana interesno pishi na r.harlov@abv.bg ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Супер фен Аватара на HolyShit
    Гарантирано -10 кг за месец Яко е*ане,никва храна

Цитирай Първоначално написано от Korlash
    МНого ме дразни е тъй като няква супер яка мацка ми се комплексира че била дебела Ей!!!!!!!!!!!!!! Според мене тая тема е фалшива просто иска да се покаже ...То ако и с това тяло се комплексираш наистина аз просто... нямам думи...

Темата не е фалшива, просто при положение, че повечето момичета от класа са нещо подобно на Виктория Бекъм в тялото ---- http://www.howcelebsloseweight.com/w.../vb_skinny.jpg

с вадят едни кажи речи детски дупета, и като си една висока мадама като мене, малко или много се открояваш и най-вече - изглеждаш по-едра. Не искам да ставам скелет - грозно ми е.
    Мерси много за коментарите. Значи почвам си здраво кардио + повече протеини нали така?
    Не е проблем, и без това харесвам такава храна. Значи ако си тренирам редовно и хапвам мляко, месо, зеленчуци и тук там малко ориз примерно, всичко е ок?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Да, всичко ще е точно. Най-важното, което ти е необходимо е постоянство.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

183см-за момичетата мисля че се намаля с около 10-15 килограма значи иделното тегло за теб ще е към 68-73 килограма

Повече от фен
    ^Само дето тва е простотия:
    1)Така семерят гимнастичките,а не нормалните хора.
    2)Има хора.с разлчно тяло-дебели кости,тънки кости-като цяло не можеш да предоставиш стериотип,които всички да следват.

P.С. и аз си мислех като теб,но не е така.

Много са ти 73 кила. Аз мисля, че трябва да смъкнеш до 65 (което ще отнеме много време и постоянство, но не и огромни усилия). Трябва да знаеш, че въобще не е нещо сериозно, защото не изглеждаш пълна.

Ако не беше дала снимка щях да кажа, че си дебела - сега разбирам, че сигурно имаш едри кокали. Дори и това да е жена 73кг е в повечко.

Каквото и да е положението ясно е че трябва да поспортуваш малко.

Идеята е да си наложиш спорта като навик, а не като мерак и мотивация за 2 седмици.

Поздрави!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си