- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Според вас, имам ли нужда да отслабвам или не?
Значи проблемът е следния. Знаете каква е работата в даскало в момента - само слабите и компактни мацета се котират. Не, че искам да съм от този тип момичета, но все пак...
Става въпрос за следното - всички момичета от класа ми са средни на ръст - варират от 165 до 170 макс. Аз обаче съм най-високата - 183см, по-висока съм дори от момчетата. Та, на няколко пъти са ми намеквали разни кифли, че трябва да сваля някой друг килограм. Работата е там, че тежа 75 килограма и правя упражнения само от време на време.
Знам, че не трябва да се влияя от чуждото мнение, а и всички ми казват, че съм добре сложена за ръста си, но след тия мнения май взех да развивам разни отклонения - постоянно си мисля, че напълнявам или съм пълна - нещо, което преди го нямаше!
Давам снимка, съжалявам за качеството( снимана е с тела на една фр, на лагера. и да, огледалото е трагично) за да добиете представа. Според вас, имам ли нужда да отслабвам или не?
![]()
снимка срещу мръсното огледало, не е най-добрия вариант![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
180 до 50кг
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Добре си,ако свалиш половин кило около корема ще си супер![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
въобще ама въобще не ги слушай съучениците си перфектна си за ръста и килограмите си (като фигура съдейки по снимката) един истински мъж не търси слаби и кльощави деца а развита и зряла жена![]()
ако не се срамуваш може да сложиш снимка на дупето и бедрата долу горе да се ориентираме и да те насочим дали да поработиш малко за долната част ама според мен си перфектна![]()
Eто ги и перверзните ноткиПървоначално написано от selskitarikat
![]()
Ти си по-тежка и от мене беВижда ми се, че ханша ти е малко по-широк, ако свалиш на 70кг. мисля, че може би ще изглеждаш даже леко слаба.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мда,можеше да се изчисти огледалото.![]()
![]()
Ами,до колкото се вижда,имаш коремче.А за да го стегнеш,първо трябва да отслабнеш![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
To само не опира да сваляне- номерът е да свали и да задържи килограмите, което не е никак лесно.
За тази височина си добре. Но ако толкова много държиш. Единствено ти трябва мъничко стягане, малко кардио + точната храна
.
Може да се стегнеш за собствено удоволствие. Но и така едва ли ще ти откаже някой![]()
МНого ме дразни е тъй като няква супер яка мацка ми се комплексира че била дебела Ей!!!!!!!!!!!!!! Според мене тая тема е фалшива просто иска да се покаже ...То ако и с това тяло се комплексираш наистина аз просто... нямам думи...
sorry for latinicataama in school cyrillic yok
moje da doydesh u nas da si mi sykvartirantka shte svalish mnogo
kardio + dieta (-10% kalorii ot neobhodimite) ... ako povecheto kalorii sa ti ot protein (ot hrana, ne dobavka), tqloto ti shte stane edin pyt
rezultata shte doyde bavno, no garantiram che nema da ima yo-yo efekt
ako ti stana interesno pishi na r.harlov@abv.bg ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от Korlash
![]()
Темата не е фалшива, просто при положение, че повечето момичета от класа са нещо подобно на Виктория Бекъм в тялото ---- http://www.howcelebsloseweight.com/w.../vb_skinny.jpg
с вадят едни кажи речи детски дупета, и като си една висока мадама като мене, малко или много се открояваш и най-вече - изглеждаш по-едра. Не искам да ставам скелет - грозно ми е.
Мерси много за коментарите. Значи почвам си здраво кардио + повече протеини нали така?
Не е проблем, и без това харесвам такава храна. Значи ако си тренирам редовно и хапвам мляко, месо, зеленчуци и тук там малко ориз примерно, всичко е ок?
Да, всичко ще е точно. Най-важното, което ти е необходимо е постоянство.
183см-за момичетата мисля че се намаля с около 10-15 килограма значи иделното тегло за теб ще е към 68-73 килограма
^Само дето тва е простотия:
1)Така семерят гимнастичките,а не нормалните хора.
2)Има хора.с разлчно тяло-дебели кости,тънки кости-като цяло не можеш да предоставиш стериотип,които всички да следват.
P.С. и аз си мислех като теб,но не е така.![]()
![]()
![]()
![]()
Много са ти 73 кила. Аз мисля, че трябва да смъкнеш до 65 (което ще отнеме много време и постоянство, но не и огромни усилия). Трябва да знаеш, че въобще не е нещо сериозно, защото не изглеждаш пълна.
Ако не беше дала снимка щях да кажа, че си дебела - сега разбирам, че сигурно имаш едри кокали. Дори и това да е жена 73кг е в повечко.
Каквото и да е положението ясно е че трябва да поспортуваш малко.
Идеята е да си наложиш спорта като навик, а не като мерак и мотивация за 2 седмици.
Поздрави!