- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Stack за орелефяване и изчистване !
Здравейте искам да ви попитам за някаква комбинация от добавки.Понеже нямам никакъв опит с добавките си нямам и на идея кое с какво да комбинирам.Тренирам горе долу от 1 година и половина но досега не сам използвал.Имам около 300 лв на разположение.!Чакам вашите идеи и препоръки.Благодаря предварително !![]()
Не си давай парите за боклуци, ти всъщност какъв искаш да станеш културист ли или ходиш на фитнес да поддържаш форма?
Първо си отговори на този въпрос.
Успехи!
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Предния пост ме навява на мисълта,че въпросния grandprotector си мисли,че протеина е отровен,вреден,убива и е химия....За тези пари :X Можеш да звемеш много качествени добавки ама според мен не си заслужава да ги хвърлиш ей така.Какви резултати гониш?
l-carnitine + animal pump
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Колко килограма искаш да изчистиш и колко си сега? Години?
Does the pain weigh out the pride..
+1Първоначално написано от GrandProtector
не си давай парите за боклуци![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
177 см съм висок 79 килограма на почти 17 години.Искам да постигна оптимални резултати.Първоначално написано от kini
Animal Cuts и BCAA, но защо точно през зимата ще чистиш ?
Обучавам изродииииииииии !
Еми ти си мой набор. Пий едно кафе без захар преди фитнес и вит.С. Зелен чай през деня и извара преди сън. Намали въглехидратите и си дай парите за месо и яйца. Тренировката ти да е за цялото тяло (лег, набиране, крака, раменна преса) без изолиращи три пъти в седмицата!
След трен малко кардио по 10-15 мин нормално. През останалите дни интервално кардио - въртиш на макс 10 секунди и почиваш 40 това 8-10 пъти! С парите си подсигури правилно хранене и си земи едни омега 3 и БЦАА.
И кво като е зима и аз чистя. Не ща на състезанието да се изгаври кантара с мене, а да имам само качествен мускул.
В момента съм на НВД(ниско въглехидратна диета) , но имам въпрос относно тренировките .Аз правя кардиото сутрин на гладно 60 мин кардио и след това някаква обща тренировка ходя по 5 пъти на седмица и наблягам на пътека,колело и кростренажора.
Не просто съветвам човека, да не си дава парите на вятъра, нека вкара малко постоянство и да види харесват ли му резултатите. Запознат съм с хранителните добавки и съм сигурен че има доста такива който имат чудесен ефект, не само за отслабване, но и за имунната система като цяло.Първоначално написано от musicinmyveins
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Кардиото сутрин на гладно гори и много мускули!!!
Добре е също така освен кардиото да тренираш и мускулните групи с традиционните програми за мускулна хипертрофия. Защото големите мускули изразходват много енергия и топят мазнините в тялото по естествен път.Първоначално написано от yamaha911
какво, не е ли така ?Първоначално написано от HolyShit
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
В повечето случаи не,но все пак зависи за какъв процент подкожни мазнини говорим.
Добре бе, в началото на лятото като питах за кардиото си спомням, че ти ми каза, че сутрин на гладно се гори повече мускул!Първоначално написано от HolyShit
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е всеки е като мен, тича на гладно и тва е, значи, мислех те че разбираш, амаааПървоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
А би пич казах ти.
Имаш ли нисък процент подкожни мазнини е вероятно да взима един процент от мускулната тъкан и тва е
Тялото черпи енергия първо от гликогена второ от мазнините и трето от мускулната тъкан.Simple as that![]()
Ти сериозно лиПървоначално написано от HolyShit
... Значи тялото няма да пипне мускула и грам докато не източи мазнините така ли
![]()
![]()
Че гори повече мазнини от интервалното по време на самото кардио, вярно, ама какво следва след това, замислял ли си се?![]()
Я прочети да видиш това ли съм писал![]()
Въобще кардиото го изключваш като вариант,или по-скоро го имаш като едно 15-20% от тренировката ти.
Ако имаш голям процент подкожни мускулна тъкан няма да стопиш
Ако не прави кардио ще стане флегма, ако прави кардио ще му падне и силата и мускулната маса И мазнините, ако прави интервално кардио 2 пъти в седмицата ще свали мазнини и ще покачи някой друг мускул. Абе по добре да не прави кардио![]()
1ви ден - гърди
кардио - пътека 4 км
1.Преси за гърди - 12,10,8,6,10,12
2.Преси за гърди наклон (с дъмбели) - 12,10,8,6
3.Pull over - 12,12,12
4.Горен crossover - 12,10,10
5.Кофички,ако са ви трудни може и на пейка/уред - 12,12,12
кардио - колело 15 мин / пътека 2км(бягане) не да лазите като червеи![]()
Накрая е хубаво и коремчето да стегнете аз предлагам частични коремни 30 х 3 и повдигане на крака от лег 15 х 3 , а ако можете повече още по-добре![]()
2ри ден - гръб,трапец
кардио - колело 25 мин / пътека 4 км
1.Загрявка
2.LAT машина - пред гърди с успоредна ръкохватка - 12,10,8 и една дроп серия 4+4+4
3.Гребане на прав лост - 12,12,10
4.Гребане с дъмбел -12,12,12
5.Pull down - 12,12,12
6.Трапец повдигане с дъмбели ( не свивайте лактите, движенията трябва да са правилни!) - 12,12,12
7.Трапец повдигане с лост - 10,10,10
хубаво е между упражненията да правите и коремни преси различни видове от вис, частични, от лег и т.н.
Но накрая задължително 4х25 коремни преси на уред.
кардио - колело 20 мин (с колкото е възможно по-голямо темпо)
3ти ден - рамо,бицепс,трицепс
пътека - 4 км + загрявка рамена с гирички от 1 кг.
1.Раменни преси с лост - 12,10,8,8
2.Повдигане ръце встрани от седеж - 12,10,8,8
3.Повдигане на дъмбели към брадичка(средно рамо) - 12,10,10
4.Повдигане за предно рамо с дъмбели, последователно - 12,10,10
5.Трицепс на скрипец - 12,12,10
6.Трицепс с въже - 12,12,10
7.Екстензии с голям дъмбел - 12,12 и е хубаво последната серия до отказ, мачкате докато ви се пръсне ръката
![]()
8.Скотово - 12,10,8,8
9.Чукчета - 12,12,12 (4та серия взимате максималната тежест, с която можете 8-10 повторения)
10. 21 - една серия
колело - 15 мин
4ти ден - крака
кардио - колело 20 мин интензивно, за да загреете хубаво
1.Клякания щанги 4 по 15
2.Напади с дъмбели - 15,12,12
3.Бедрено разгъване - 12,12,10
4.Бедрено сгъване - 12,12,10
5.Тяга с лост - 3 по 12 (в суперсерия с бедреното сгъване)
6. Прасец на SMIT машина - 20,20,20
пътека - 2км
Радвайтепо тази програма мисля да правя 3 месеца
резултата е за 2 седмици 1.5кг![]()