- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една обикновенна любов свърши.
Добър вечер. Пиша тази тема за да излея болката си, не се надявам на съвети и така нататък. Не бих ги отхвърлил, но вече ситуацията си е от ясна по ясна.
Всичко започна на 01.01.2009г. в 02:00 часа, когато след новата година, дойдоха съседите на този в когото празнувхме и от тогава се харесахме с приятелката ми. Тя тогава е излизала с друго момче, но скоро скъсаха и на 21.01.2009г. аз я целунах на първата ни среща и така. Аз бях на 17г. , а тя на 16г. Имаше голяма любов. Двамата си бяхме първи. До година и половина при нас караници нямаше. Винаги сме се съгласявали с другия за общото благо, но някъде тогава започна всичко. И двамата бяхме правили грешки като например, да не си споделяме, че сме излизали с хора от другия пол и още какви ли не детски дивотии които предполагам всеки е минал или ще мине по този път. Както и да е обичахме се и това беше важното за да продължим напред. Правели сме какви ли не неща, неща които ако не бяхме заедно, а с някого друг едва ли бяхме правили. Не знам просто времето което прекарвахме 1 с друг беше уникално. Много ни беше трудно вечерта да се разделим заради родителския и контрол които и бяха наложили, но след това я пускаха до по късно и нещата дойдоха по така. След това аз станах студент в София, а тя си остана да учи 12ти клас в Шумен. Когато можех се прибирах. Принципно съм се прибирал всяка седмица имало е моменти в когато не съм се прибирал и съм се прибирал през една, но живот какво да се прави. Общо взето ни беше тежко 1 без друг в делниците, а почивките минаваха прекалено бързо и всичко това като един кръговрат. На нея и беше тежко, че от време на време ходя да играя тенис и я оставям сама пред компютъра, че играя някоя друга игра и не и пиша тежко, че ходя до кака ми понякога и такива неща. Не мога да кажа на кого е било по тежко, кой какво е трябвало да прави и така. Дойде края на учебната година и тя си избра свищов или да си остане в Шумен като .. предполагам сервитьорка. За нейно добро я приеха в свищов първо желание - евала. Лятото ни на 2011 година беше тежко, защото трябваше да помагам на баща ми който живее в Бургас за бизнеса и прочие, да изкарам някой лев за втората година и така. На нея не и и беше много приятно, но стана така, че тя дойде при мен да работи в Поморие в едно заведение. Виждахме се от дъжд на вятър, говорехме си, абе бяхме и заедно, но не бяхме толкова близки. Аз работех сам предимно като общак, а тя като сервитьорка на плажната ивица... Баща ми даде 4 дена отпуска в която ми беше заръчал да си свърша 1 моя работа в Шумен, а тя тогава много се обиди, че не съм останал при нея в Поморие където нямаше къде да спа 4 дена, но както и да е - аз съм виновника. И така идва момента в който аз заминавам на 19.09.2011г. да уча втора година. Обадих и се да се разберем за последно какво ще става, ще има ли за какво да бъхтя или не. Защото тя ме беше излъгала за 1 момче което я харесваше от 8ми клас както са в даскалото заедно и сигурно още я харесва.. и се бяхме разбрали, че има за какво да си блъскаме главите. Да, но не. Карахме се непрекъснато, защото тя явно идва от затвор и на нея не и стигат няколкото кафета на които ходи на ден ами искаше и да излиза по дискотеки и т.н. Аз и обясних, че няма как да я пусна толкова рано по дискотеките след като и загубих доверието, защото ми беше обещала ПОВЕЧЕ да не се прегръщат с онова момче, но точно преди да замине за свищов, са се прегръщали. Както и да е караниците бяха на яве. На 13.10.2011г. тя ми заяви, че ще ходи на банкет (кръчма) с групата си. .. ем добре.. по късно получавам СМС "Прибирам се да спя, всичко е ок а-у" И аз Стоянчо тъпака си вярвам. На следващия ден 14ти пада се четвъртък тя ми казва, че майка и казала да не се прибира да спести парички марички и т.н. И аз Стоянчо тъпака викам "ОК".... какво да кажа. И така пропускаме 1 събота и неделя да се видим. На 19ти нашата тръгнала по дискотеките с приятелките си, аз без нищичко да знам.... след това когато се прибра следващата седмица във влака ми заявява, че ще излиза със тоя дето я харесва и още 2ма от класа си и още една от класа и най-вероятно по отделно.... и аз вече не издържах и и казах ти хем не се пребираш, хем не знам кога ще се видим изобщо? защото аз винаги съм си ходил понеделник в 0:01 ч. а тя неделя в 7 бе 8 духва за великия свищов.. и то съботата като си я отдаде на приятелченцата и неделята като трябва да 'помага' на майка си да готви у тях ... просто пропиляна работа. Много ми се сърдеше после почна да пише смс, че тянко бил и забранил ала бала.. както и да е. Идва 01.11.2011г. когато беше деня на будителите, е нашата Светла няма как да не отиде на купон за хеуин без аз да знам. Идва 02. когато имало някво парти и тя цял ден ми набива в главата колко и се ходило ала бала .... както и да е пропиля ми целия ден аз да и обяснявам, че и нямам доверие. ПУСНАХ я накрая. И познайте? На 03.11. аз си заминавам за София и през обяд и гледам пощата и виждам, че е пращала нещо на някой/я. Тегля архивите и гледам как приятелката ми се е снимала с някакви момчета по кафетата, с някакви момчета по дискотеките и какви ли не неща... в първи момент не знам за какво става дума![]()
![]()
чудя се да и се обадя ли, да я дебна ли още не знам бе хора аз съм в шок. Както и да е обадих и се и тя почна да ме лъже, че нямало снимки от механата на 13ти. не била излизала никъде и някви неща
викам и мен ли лъжеш? видях всичко не ме лъжи и тя продължава да ме лъже и си измисля какви ли не тъпотии. На следващия ден научавам че излизала и на хеуин, научавам че нейния съквартирант от другата стая искал да я ЕБЕ.. научавам много много неща които един човек не иска да научи за приятелката си които са ходили 2,8г. сам. Защото на мен никой никога нищо не ми е казвал, каквото знам го знам от себе си. Намирал съм и снимки на нея на момчето което я харесва и на още 1 и се снимат наще снимат и като видях снимките на компютъра и веднага ги изтри.. какво да ви кажа. Пропиля ми живота. Просто думите понякога не свършват работа. И двамата сме правили грешки, и аз съм излизал 1път на дискотека за 1 година без да и кажа, но за 1 месец на 4ри партита 1 механа и десетки кафета за момиче което си има приятел (и трябва да пести
) ми се вижда много ...
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.