- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- TorVPN
Аз желая да те видя с грим![]()
МОЛЯ МОЛЯ МОЛЯ![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
ермик, надявам се, че си момиче, защото момче толкова да обсъжда външният вид на друго ме навежда на мисълта, че лапаш патки, когато си възбуден.
А ти лапаш ли?Първоначално написано от torVPN
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Не се притеснявай, че ще съм ти конкуренция и живей свободен, но по възможност само с кондом им давай да те работят.Първоначално написано от fear4o
Тор, питам съвсем сериозно. Някога подлагал ли си се на професионална психоанализа от специалисти в областта? Не го приемай като заяждане, а просто ми отговори.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не бе просто ако следваме теорията на Фройд за подсъзнанието. Аватара ти навежда на мисълта, че или духаш много или искаш да духаш.Първоначално написано от torVPN
Тоя не ми е хич интересен :/ какво намирате в него?
Ненαвиждαм ви..
He feeds the trollsПървоначално написано от xCut0utMyTearsx
![]()
Жалко, че тия теории живеят само в твоята глава, а решението да ми правиш анализ гледайки аватара ми показва, че не си готов да правиш секс с човек от другият пол.
Тоя няма достатъчно мозъчен капацитет според мене и даже в момента си търси лафчета от чичко му Гугъл. А с такива хора.. хм. Не виждам какъв е смисъла да се разговаря.Първоначално написано от fear4o
Ненαвиждαм ви..
напомняш ми за тед бънди
Always wanna play but never wanna loose
Или просто, че е скучна вечер и ти си поредния тъпак, с който ще си убия времето. Sounds logicПървоначално написано от torVPN
И продължаваш да си вярваш, а това само със силни лекарства се лекува.
xCut0utMyTearsx, Гугъл дори не е способен да намери нещо, което да ползвам срещу теб, но машините всеки знае, че имат собствено съзнание, което е почти като човешкото.
Абе ти на кви наркотици си казваш?
one more timeПървоначално написано от Claymore
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не смей дори да ми пишеш, едноклетъчно. И никой не ти е дал право да ми копираш ника. Ако пак го направиш и напишеш нещо малоумно.. ще те убия ^^Първоначално написано от torVPN
Ненαвиждαм ви..
xCut0utMyTearsx, нали сме от един малък град и това ще е лесно.
Дори не искам да си представям как ще те докосна докато те душа.. ама нищо, ще използвам ракъвици
![]()
Ненαвиждαм ви..
Е не! Не може просто. До сега тоз тъпак спамеше в Информационни, а сега и в Кофата. Аман!
Първоначално написано от GregoryHouse
С една ръка, която движиш нагоре и надолу трудно ще можеш, но понеже съм кавалер ще те оставя да си опитваш докато се умириш или изцапаш.
Claymore, а някой намиращ любов/гадже/и подобни неща в сайт като този да ми задава такива въпроси е най-малкото непрофесионално.
Първоначално написано от torVPN
Дори не си мечтай за това. Никога не бих си цапала ръцете с тебе![]()
Ама НИКОГА![]()
Ненαвиждαм ви..
AgainПървоначално написано от fear4o
xJawz, прочети първо на кое се казва спам(ако можеш да четеш подобна тежка литература) а след това се научи да си мълчиш, когато нямаш нещо вярно за казване.
В момента съм на кафево и това е причината толкова бавно да мисля и отговарям, но ми е малка дозата, защото съм много отегчен от всичко, което сте писали.
Това обяснява много неща.. бих те посъветвал да вземеш свръх дозаПървоначално написано от torVPN