- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- TorVPN
Оу шит ис гетинг сириъс ех?Първоначално написано от torVPN
Чудя се на теб дали някой даже би се навил да ти плати..
Колкото до училището ми да плащам.. редовно ни искат пари за да си копират тестовете..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Аз не съм добре с главата, но гледайки вас и как тук си търсите(поне мислите, че може да се намерят) тъпкачи наистина сте повредени.
Ама боже.. Та лайното ми (с извинение към другите ;д) е по-хубаво от теб без значение ти дали ще се разхубавиш или не. Макар, че 30-40 години не си се разхубавил, та сега ли?Първоначално написано от torVPN
Не се опитвай да ме засегнеш на тема външност, не съм комплексирана като теб..
Нито пък на тема секс.. за разлика от теб не контактувам само с ръката си и с интернет.
![]()
Ненαвиждαм ви..
не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
α защото сте пραзнu в съρцαтα..
трудно ми е да преглътна директната обида, но гледайки другите изводи, които си правиш за мен мисля, че ще се справя.
Няма как да си компексирана за външен вид, когато никой не те забелязва, а точно познатите в реалният живот могат да ти дадат съвет, а ти си тръгнала тук да търсиш помощ.
коя е тая, бе?Първоначално написано от xCut0utMyTearsx
я дай некви координати![]()
Иди се прегледай, моля ти се..
![]()
Ненαвиждαм ви..
torVPN
за какво се бориш точно не мога да разбера.. каква ти е целта на посещение на форума )
Първоначално написано от machoka
Първоначално написано от fear4o
Ненαвиждαм ви..
Свобода на словото, а ти ако можеш да ми кажеш причината другите да посещават форума ще съм ти благодарен.Първоначално написано от machoka
Админ си, а мисленето след 23 часа не ти върви, за да ме питаш подобен въпрос.
torVPN, честно казано ме радваш доста. Постовете ти са едновременно забавни, закачливи и оригинални.
Не съм ти фен, но ме радваш, някои от хората тук нямат особенно чувство за хумор и не схващат твоите тънки подмятания.
кътоут/офмайтиърс, моля те момиче,замълчи. Доста фейлваш.
Имаш някакво адски супер странно чувство за привличане към определен характер..Първоначално написано от cweeet
Първоначално написано от cweeet
И аватарът му кърти.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Трю. Плашещо е,че е на 30,40+ и в детски форум , но ме радва много, смисъл като начин на изразяване и мислене.Първоначално написано от fear4o
От сега нататък докато не забравя ще те столквам и анализирам докато не открия връзката между характерите, които ти допадат и защо ти допадат.Първоначално написано от cweeet
Свобода на словото е до момента, в който не нарушаваш няколко закона за склоняване на малолетни към определени действия, които биха могли да се превърнат в голям проблем при сезиране на компетентните органи във времена на показни акции.Първоначално написано от torVPN
Питах те има ли 'специална' причина, мисленето ми в такива случаи е повече от компетентно и правно основано по НПК, да не цитирам членове. Ако няма, бъди внимателен в това, което пишеш, защото тази проблематика е особено актуална в тийн форум и държа нещата да са изрядни.
notcreepyatall.Първоначално написано от fear4o
Просто откривам прилика с моя, което би трябвало уж да ме отблъсне, но някои черти от характера си ги харесвам много и съответно будят интерес у мен, когато са проявени от друг човек. Пък и честно да си кажа ме радва много как затапва кътоутмайтиърс, не че е трудно и все пак той приложи артистичност, макар и на моменти да се увличаше.
Или казано на български за по-простите потребители.Първоначално написано от machoka
Внимавайте кво пишете да не се наложи да доказвате, че сте невинни пред съда и не се мислете за всемогъщи зад интернет, защото винаги има някой, който ви следи.
Първоначално написано от fear4o
Ако си пуснеш онова клипче, на което ме е направил на някакви странни глави с фона на караокето, ще има да се чудиш и дивиш целите 4 минути ко` да мислиш.![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
т'ва ли е прост език? ;д
"като кажат, че сестра ти е к'урва - оди доказвай, че немаш сестра!"![]()
Значи женка ако се закача с малките няма проблем, но започне ли мъж да го прави веднага е кръстен педофил.
мачок, гледайки другите модератори съзирам дългата ти ръка, защото някой мислеш човек не би направил грешката да ги издигне.
Точно щях да започна да се оправдавам и обяснявам, когато изведнъж зацепих, че админ мислещ като 12 годишен тийн не би ме разбрал.
Какви глупости започна да цитираш само ти си знаеш и резултата е само един.От сега нататък няма да си правя труда да ти чета постовете, защото нищо умно/интересно или дори забавно няма да открия в тях.
Голям филм сте си вкарали с тоя интернет. Значи аз ако кажа сега, че искам да шибам някоя 12 годишна к*рва от форума, утре ще цъфнат до нас от cybercrime.bg така ли?![]()
Аз не съм поп и не кръщавам. Обяснявам ти най-благосклонно да си мериш приказките, ти се правиш на остроумен.
Бъди здрав.
Нещо умно,интересно и смислено търсете извън кофата.
Creative Technologie
Първоначално написано от torVPN
Виж, тук повечето сме тийнове/пубери или доскорошни такива. Съвсем нормално е такива да са модератори и т.н. Няма да сложат някоя баба на 50 г. да ни чете морал. Това е младежка "развлекалня". Ако може, така да се изразя.Няма ограничения в годините. Всеки може да пише.
![]()