- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- TorVPN
,но пък лелка на 40 става.Първоначално написано от ledenakrasota
Ти и мислиш трудно, а да си ме видял да искам снимката ми да бъде изтрита или нещо такова, а имам основание да го направя, но на теб трябва да ти бъде казано, за да схванеш.
Не знам в кое село са ви намерили такива, но големият град не е само трамваи, метро и молове.
Поне сам си призна, че казвайки на някоя, че искам да я ***** тя веднага ще се навие, а това ме превръща в *******.Не трябва ли съветите си да ги запазиш за тях, а не да споделяш с мен неща, които не ме интересуват?
Не ти се получи нещо, особено това с 'големият град'![]()
Що имаш нещо против селото ?Първоначално написано от torVPN
Creative Technologie
И ми го казва човек, който не пише нищо, но иначе има желание да коментира постовете на останалите.
Селото ме храни и не мога да съм срещу него.Просто не понасям селяните(в София така не се наричат провинциалистите, а точно за мислещите като селяни и държащи се така) които идват тук и за два дена стават граждани, които искат да бъдат наричани 'госпдин/госпжо'
А към хората от селата как се обръщаш офицално ?Първоначално написано от torVPN
Creative Technologie
Работата ми не е да пиша, а да лишавам форума от присъствието на съмнителни господа. В случая правя реверанс и по този повод постовете ти, ако не коментирани, то поне със сигурност ще бъдат четени много внимателно.Първоначално написано от torVPN
какво толкова интересно намирате в един психично болен асоциален олигофрен,че бъмпвате тази тема нИзнам..
к'ур за селото!Първоначално написано от ohluv
![]()
Не искам да съм адвокат на дявола, но тази малката много си го търсеше и е леко смешно всички да скачат в нейна защита. Като цяло се е получила доста бедна параолимпиада.
Следващият път ще си вържа краката, за да сме поне малко равни с тях в тоя маратон.
Включи се на тяхна страна ако искаш, за да стане интересно, а ги гледаш как изречение им е трудно да напишат, което да си заслужава да се прочете(не и да му се отговаря)
мачок, успял си на твоите 18-20г да заприличаш на средностатистическият българин, който вършейки нищо се опитва да заблуждава другите, че без неговият труд света ще свърши.