- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към всички момичета ...
Здравейте момичета, въпроса ми е изцяло към всички момичета които са на възраста средна от 15 до към 21 ...
...Искам да ви райкая историята си... С моята приятелка скоро ще направим една година...всичко върви много красиво и неповторимо...просто приказно...аз съм на почти 18 а тя почти 16...казва се Таня...
...попринцип аз съм Илюзионист и правя фокуси и на едно представление реших да я изненадам със моят номер тя седеше на балкона в залата...излизам аз с едно хартиено сърце...и казвам че ще посветя номера си специялно за тия хора които знаят какво е да обичаш и да бъдеш обичаш и че виначи ще останат в нашите сърца...щом са толкова скъпи дадени хора за нас...пускат музиката и аз кусам сърцето..на няколко части то е горе долу колкото една тетрадка...кусам го на малки парчета...после става пак цяло...слето това...пак го кусам ... и после го разтварям и то се превърнало на едно угромно сърце на големина колкото мене наполовината...и на него пише ''Обичам те Таня'' Имаше бурни аплодисметни...но реакцията на Таня не беше тази която очаквах...моля ви кажете ми вие какво бихте направили ако сте в това положение ...
...благодаря предварително![]()
![]()
поздрав : ShadoW
awe 6to ti go ne....
....pusna na zapis
Cool story bro.. tell it again![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
А как реагира тя в крайна сметка?
Не знам, на мен ми звучи мило.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
По-точно, каква е била нейната реакция?
awerw♥
Tipping the Velvet...
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Ако е било прекалено Угромно сърцето, сигурно се е уплашила.
![]()
Явно е от по-срамежливите.На мен ми харесва.
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
Абе да не би да я е срам от теб ?!
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
шах и мат !Първоначално написано от stteLii
![]()
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
трол.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Какво да направя? Ще се разрева, така че да ми се разтече всичкия грим, ще полуша душевен оргазъм, някакво балонче ще иска да ми се пръсне в гръдния кош, но няма да успее и ще те гушкам.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз се трогвам от подобни неща ( макар, че на мен никой не ми ги прави), но не всички са така. Някой хора не обичат ...ъм.. публичното изявление на чувства или там подобни неща. Каква по-точно и беше реакцията? И ти говори ли с нея за това ?
Ами тя нито стана даже се наведе да не я забележат...хвана я срам от гаджето си един вид...после много я ядеше от вътре че не стана...и ми каза че беше много изненадана...но просто очаквах че ще стане нищо друго...както и да еПървоначално написано от Mi6inka
![]()
awe 6to ti go ne....
....pusna na zapis
Значи сигурно просто е от тези, които не обичат публично изразяване на чувствата.![]()
Иначе много оригинална идея, браво, много готино звучи.![]()