.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Helpp na tezaa!

Hybrid View

Helpp na tezaa!

Моля Ви помогнете ми с писането на теза на тема: За кого са чудновати надписите по българските кръчми и кафенета !

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Много са ми интересни подобни теми. Всъщност какво искаш някой друг да го напише вместо теб, така ли?
    Тя тезата до колкото аз е разбитам за такава е между 5-6 изречения текст - най-вече силен, непротиворечин или нарочно противоречащ си (обхващаш 1 или няколко гледни точки), придружен с аргументи и доводи, защитаващи обосновката ти.
    Невиждам с какво мога да ти помогна освен да ти напиша домашната.
    НО нали съм си добричък ето ти някой съвет за размисъл:
    Щом говориме за кръчми първото нещо което ми навлиза в съзнатието е пияни хора, музика, звън на чаши и разговори на висок тон.
    Но остави всичко това направо на въпроса:
    Тези надписи са предназначени за клиентите в заведението, другото е че манталитета на българите е такъв, че те си мислят че всичко им е позволено. Каточе ли "тези надписи" все повече остават само за органите изискащи тяхното поставяне и за самите собственици.
    Та това е моето мнение, просто вложи повече художествени средства в писанията ми, като можеш малко да се задълбочиш с проблема, но без много да го политизираш.
    Ето ти пример:
    Именно тези големи червени карета (правоъгълници) който висят по стените на всяка една кръчма, прашясали, сякаш вик в пустиня, искат да ни напомнят преди всичко че трябва да ценим най-напред своето здраве, после и това на околните. Ето това най-напред подсказва за ниската здравна (било то всяка) култура на българина.Той забравя че не е сам, а е част от общество - думичка отдавна забравена. Сред посетителите на тези места, като че ли повече им се харесва да гледат онези плакати (календари) с разголени жени по стените, зад който стоят забравени "големите червени табелки" информиращи ни за истината която не искаме да разберем.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си