- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момиче
това е ме страх да я попитам за да не ми откаже именно това ме дразни в самия себе си винаги като ми се случва нещо такова с момиче си мисля че просто не може да ме харесва не вярвам в себе си не съм уверен и това ме дразни многоПървоначално написано от ledenakrasota
Първоначално написано от ivko94
Ако ти каже да, какво? Ще се хвърлиш от някоя сграда, защото се е съгласила ли? Сам си го правиш. Защо не си напомпаш малко самочувствието?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
как да го напомпам нямам си и идеяПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
как да го напомпам нямам си и идеяПървоначално написано от ivko94
[/quote]
Първо започни да мислиш за себе си в по-добра светлина! Какво ще ти стане? Да не би да си убил човек та, така се самобичуваш?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от ledenakrasota
Първо започни да мислиш за себе си в по-добра светлина! Какво ще ти стане? Да не би да си убил човек та, така се самобичуваш?[/quote]
не ама просто мнението ми за мен не е било високо и така
Малеее човек....![]()
![]()
Как ли?Имаше едно време и аз бях така.После се случи един инцидент с визията ми та оттогава осъзнах,че може да е много зле положението.Имаш 2 очи 1 уста един нос 2 уши нали не си някой мутант?Кво ти има?Предложи и да излезете преди да загуби интерес и да страда.Само я подвеждаш.Предложи и да излезете.Трябва ли тука ние да те насърчаваме?Малко момчета имат шанс като твоя.Тука питат как да се харесат и да вържат контакт ти се стресирал,че може да ти каже не...Няма да ти каже "не".Действай преди да е станало късно
Първоначално написано от ivko94
не ама просто мнението ми за мен не е било високо и така[/quote]
И защо? Като е такова и другите хора ще мислят така за теб. Спри да бъдеш в ролята на жертва и започни да се оценяваш.![]()
И не я подпитвай по тия теми в междучасието, тогава трябва да я питаш да излезете извън училище някъде и, когато излезете там..тогава започва същинската част от нещата.![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Не знам дали това за целувката ти го е казала по скайп или на живо, но ако е било по скайп, то мога да се обзаложа, че и на живо щеше да реагираш по същия начин и щеше да се прецакаш. Извод -> ДЕЙСТВАЙ![]()
Какво стана, нищо не си казал?![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.