- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет : )
Така , напоследък нямам приятели с които да споделя за това пиша моята малка историйка тук . Ходя с едно момче и го харесвам . Преместих се от моето училище в неговото и сме от един клас . Оттам следващия герой в историята - момчето на моите мечти . Срещнах го докато се лутах в коридорите . Уникален е , а усмивката му е просто прекрасна , той е точно такъв какъвто съм си мислила , че ще е идеалният за мен . Момчето от мечтите ми . Зяпахме се и накрая се запознахме . След това го чух да казва на една моя приятелка , как така не ме е познавал от по - рано . След това си писахме и той ме пита дали ходя с Любо (гаджето ми) /името е измислено , за да не ме познае някой и да се излагам :Д/ и аз казах да и оттам вече той почна само "ти си имаш гадже , бля бля .." . Доколкото за гаджето ми - той ме разбира , изслушва , харесва заради самата мен , грижи се за мене - просто идеален . Но другото момче ме влече толкова много ... Надявам се да ме посъветвате ! Съжалявам за правописните грешки . Не съм такава ку*ка да зарежа момчето което е толкова добро , но не мога да съм с него , след като харесвам друг повече . Помощ ?
Не си проваляй хубавата връзка за "мъжа мечта", едно изкушение. А и не всеки е идеален. Това е нещо като изпитание за вашата връзка.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Започвам да се привързвам много към другото момче . Почнах да се прибирам супер рано за да си пишем , минавам покрай местата на който той седи само за да се засечем . Постоянно мисля за него . Все едно отново съм 5 клас , о боже !![]()
Конкретни съвети трудно се дават тук. Може да си останеш със сегашното момче, да отидеш при другото, да се случи нещо друго- трети хора да се намесят, нищо да не се случи и т.н. вариантите до финала са супер много. Каквото и да нарпавиш, важното е да се чувстваш ти самата добре от постъпките си, от всяка направена крачка. Няма гаранция за крайния резултат, но успех и всичко най-добро!![]()
Бъди наясно със себе си!
Това не означава, че си курва ако зарежеш момчето, към което вече не изпитваш чувства. По-добре е за гаджето ти ако го зарежеш и не го лъжеш. Щом изпитваш чувства към другото момче .. давай, опитай с него.. може да е по-добре, НО може и да е по-зле!! Както ще ти е по-добре на теб!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Явно си от тоя тип, които обичат да си втълпяват, че са срещнали мъжа на живота им, само и само да намерят някакво извинение пред себе си, че искат да правят секс с друг. Това естествено, го правиш на подсъзнателно ниво. Дори и да не зарежеш сегашния си, то ще го направиш в бъдещ момент пак заради друг. И то ще стане след като вече си му изневерила. Затова по-добре не го наранявай чак толкова, ами директно се мятай на другия и без това си тръгнала да го правиш. После ще разбереш, че не е идеален, просто защото няма такива хора. Ще съжаляваш за дебилната си постъпка и ще се метнеш на следващия "перфектен". Така самосъжалявайки се заради многобройните си грешки и без да се усетиш, ще си навъртяла доволен километраж. Докато не осъзнаеш, че колкото и да опитваш няма как да имаш всички мъже, без значение колко са готини и колко си пасвате, падате един по друг и има химия между вас. В крайна сметка ще ти се наложи да се спреш на един. Гледай поне да имаш някакъв ибор.
Мисля,че ако зарежеш това момче с което си сега,заради другото,после ще съжаляваш..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
точно така ще станеПървоначално написано от stteLii
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
т.6
Sh@d0w
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
Сега ти е времето да рискуваш и да те боли и да нараняваш и да грешиш... Така или иначе, няма да се ожениш за сегашното си гадже... смисъл, не те съветвам да го зарежеш и да хукваш след новото момче. Просто не ги мисли толкова нещата, прави това което ти идва отвътре. Сега ти е позволено.
И на 25 са я минали един малък град мъже и никой не я иска такава.Първоначално написано от Mi6inka
далеч се нямаше това впредвид.Първоначално написано от badsector
аврторке, помисли си как ще се чувстваш без сегашното момче. помисли дали няма да съжаляваш после, дали ще си щастлива с другото.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Скъсай с момчето, което те обича (Любо) и тръгни с този, който ти обичаш (Петър). Все пак, нито сте женени, нито нищо... Да, на Любо ще му е гадно, но и той би го направил. Някой беше казал - ще съжалява. Може би, но ще съжалява 100% повече след 3-4 седмици, когато Любо срещне Пенка и я зареже без изобщо да му пука. А тогава вече Петър ще си е намерил друга... И както се казва - от 2 стола на земята.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Избери 2-рия защото ако наистина си обичала 1-вия нямаше да имаа 2-ри![]()
не мисли за тях двамата .. помисли ти какво искаш, но бъди сигурна в решението си каквото и да е то преди да правиш нещо
То това никога не го имате предвид. То е последствие, за което не мислите.Първоначално написано от LeprikonA
Прецени трезво нещата. Има ли нещо, което вторият може да ти даде (като емоция, не говорим за материално), имате ли химия и по-важното - бъдеще, или го искаш само щото е "забраненият плод"? Готина усмивка не е достатъчно добро основание.
Пиши, ако има нещо, което не разбираш и на всяка цена кажи кво си решила, че живо ме интересува тоя въпрос![]()
Прецени си нещата много внимателно. Остани ако трябва за няколко дни сама, докато решиш какво искаш. Наистина замисли се за тръпката, за емоциите и за всичко, което може да ти предложи "момчето мечта". Но знам от личен опит, че колкото и да мисли човек накрая винаги слуша сърцето и това, което то му нашепва. Каквото и да решиш надявам се да вземеш правилен за себе си избор.![]()
Първоначално написано от iBiteHard
Мисленето или не ти се отдава, или ти идва в повече![]()
Получих доста критики , но мисля да се поуча от тях . Ще съжалявам много после и мисля да остана така както съм си сега (тоест с сегашното си гадже) , а дал господ живот и здраве , ако ми е писано след време ще съм с "момчето мечта" . Само е много трудно , че постоянно мисля какво би било , ако съм с него и само мисля той какво прави , как е .. И искам да кажа на критиците , че никога не бих им пожелала да са в моята ситуация и да се измъчват както мен . Наричайте ме както си искате , достатъчно ми е , че не съм на ясно с себе си ..
Мисля , че има много повече да ми даде . Тръпка , емоция , щастие и от онова лудото влюбване което като деца изпитваме . Никога не съм била така към някой . Имам чувството , че го обичам :О . Знам , че е адски глупаво , познавам го от твърде малко време , но като мисля за него сърцето ми се побърква , обзема ме някаква луда тръпка , пеперудки в корема .. Не знам какво ми става . Не съм по лудото и безразсъдно влюбване .. Боже какво да правя ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Не си ли? Сигурна ли си? Важно е.
Не говоря само за тръпка и емоция. Можеш ли да предвидиш какво ще стане след 2-3-5 месеца заедно? Дали тръпката няма да отмине? Пасвате ли си като характери?
Не е възможно да знаеш всичко предварително, но ако мислиш, че е свестен и може да се получи нещо хубаво между вас, дай му шанс. След време ще благодариш на себе си за смелостта.
Много класическа ситуация, която няма верен отговор.
Затова просто бъди коректна към себе си и останалите. Скъсай със сегашния и се пробвай с другия, а ако не искаш да си губиш връзката - остани, но спри контакта с другото момче.
Избери 'мъжа мечта'. Дори той да не е голямата ти любов, вече ти е размътил главата и е изместил гаджето ти и вече не изпитваш същото към него. От тук нататък шансът да се влюбиш пак в 'Любо' е бая малък, така че само ще губиш времето и на двама ви.
Мъже не ти трябват,ако питаш мене.
Най-добре е сама с работата си,и когато имаш време и за приятелите..