Първоначално написано от
iBiteHard
Така , напоследък нямам приятели с които да споделя за това пиша моята малка историйка тук . Ходя с едно момче и го харесвам . Преместих се от моето училище в неговото и сме от един клас . Оттам следващия герой в историята - момчето на моите мечти . Срещнах го докато се лутах в коридорите . Уникален е , а усмивката му е просто прекрасна , той е точно такъв какъвто съм си мислила , че ще е идеалният за мен . Момчето от мечтите ми . Зяпахме се и накрая се запознахме . След това го чух да казва на една моя приятелка , как така не ме е познавал от по - рано . След това си писахме и той ме пита дали ходя с Любо (гаджето ми) /името е измислено , за да не ме познае някой и да се излагам :Д/ и аз казах да и оттам вече той почна само "ти си имаш гадже , бля бля .." . Доколкото за гаджето ми - той ме разбира , изслушва , харесва заради самата мен , грижи се за мене - просто идеален . Но другото момче ме влече толкова много ... Надявам се да ме посъветвате ! Съжалявам за правописните грешки . Не съм такава ку*ка да зарежа момчето което е толкова добро , но не мога да съм с него , след като харесвам друг повече . Помощ ?