- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемът е в мен!
Запознах се с едно момче, 1 година по-голям от мен, учи в моето училище.. Пишем си в skype, във facebook и аз го харесвам, мисля че и той. Виждала съм го обаче само 3 пъти (различни смени сме) и си пишем толкова неща, а като го видях и дума нe отронвамСега сме се разбрали да се засечем в понеделник, но не искам да говоря пред целия клас с него, а и не знам за какво точно да си говорим...
Моля за съвет![]()
Оставете ги тия скайпве и фейсбуци.
Хубаво сте се разбрали да се видите, ама е лоша идея в дсакало. Пиши му да се видите примерно в неофициална обстановка - след даскало в градинката или измисли нещо. Така ще сте си само двамата, няма кой да ви смущава.
Намали скайпа, увеличи реалните разговори. Моля, пак заповядай.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И какво като говориш с него пред целия клас? - ще ти се смее ли някой?
Какво толкова се срамуваш.. говориш си най-спокойно пред него..
Ами ще си говорите общи неща.. е и ако искаш и темите на разговор да ти кажем..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Като се замислиш всъщност да. Нали я знаеш детската завист, като видят примерно че има нещо между тях и се опитват да си говорят, все ще се намеси някой "Гошко" в разговора дето ще се опита да се направи на голям. Или обратното, някое момиче.Първоначално написано от nepowtorima
За първа среща е по - удачно да са си само двамата.
Ако им е през **** не виждам проблема относно Гошковци,Петканчовци и прочие.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
в даскало пред всички ще е тъпо. на кафе е най-добре. а в тоя студ в паркове и градинки ще станете на ледени шушулки![]()
all day... all night... what the fuck?!
Разберете се да се видите някъде другаде... даскалото не е най-подходящо.
Ние ще излезем отделно, това в училище е колкото да се видим за 5 минути... А колкото до skype и facebook, даа това се опитваме да правим, просто точно тази седмица и двамата бяхме заети, но занапред ще се виждаме.. Зорът ми е само понеделник какво точно да му кажа като го видя ;?
т.6
Sh@d0w
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
Кирилицата е задължителна.
Sh@d0w
или пък ти си монахиняяя .... айде с тия децки глупости дето ги разправяш на лево и на десно , кво очакваш ?! - ако сама незнаеш какво да правиш, значи си тегли ножа .... еее рядко малоумни хора сте се сабрали тука ...Първоначално написано от bussineswoman
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
Каквото и да се говорите, не спирай да се усмихваш, за да види, че му е приятно, че се виждате![]()