.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблемът е в мен!

Запознах се с едно момче, 1 година по-голям от мен, учи в моето училище.. Пишем си в skype, във facebook и аз го харесвам, мисля че и той. Виждала съм го обаче само 3 пъти (различни смени сме) и си пишем толкова неща, а като го видях и дума нe отронвам Сега сме се разбрали да се засечем в понеделник, но не искам да говоря пред целия клас с него, а и не знам за какво точно да си говорим...
    Моля за съвет

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Оставете ги тия скайпве и фейсбуци.

Хубаво сте се разбрали да се видите, ама е лоша идея в дсакало. Пиши му да се видите примерно в неофициална обстановка - след даскало в градинката или измисли нещо. Така ще сте си само двамата, няма кой да ви смущава.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Намали скайпа, увеличи реалните разговори. Моля, пак заповядай.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    И какво като говориш с него пред целия клас? - ще ти се смее ли някой?
    Какво толкова се срамуваш.. говориш си най-спокойно пред него..
    Ами ще си говорите общи неща.. е и ако искаш и темите на разговор да ти кажем..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    И какво като говориш с него пред целия клас? - ще ти се смее ли някой?
    Като се замислиш всъщност да. Нали я знаеш детската завист, като видят примерно че има нещо между тях и се опитват да си говорят, все ще се намеси някой "Гошко" в разговора дето ще се опита да се направи на голям. Или обратното, някое момиче.

За първа среща е по - удачно да са си само двамата.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ако им е през **** не виждам проблема относно Гошковци,Петканчовци и прочие.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на ScarletBite
    в даскало пред всички ще е тъпо. на кафе е най-добре. а в тоя студ в паркове и градинки ще станете на ледени шушулки
    all day... all night... what the fuck?!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Разберете се да се видите някъде другаде... даскалото не е най-подходящо.

Ние ще излезем отделно, това в училище е колкото да се видим за 5 минути... А колкото до skype и facebook, даа това се опитваме да правим, просто точно тази седмица и двамата бяхме заети, но занапред ще се виждаме.. Зорът ми е само понеделник какво точно да му кажа като го видя ;?

т.6

Sh@d0w
    Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
    По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!

Кирилицата е задължителна.

Sh@d0w

Цитирай Първоначално написано от bussineswoman
    kolko si zabaven braaat...
    или пък ти си монахиняяя .... айде с тия децки глупости дето ги разправяш на лево и на десно , кво очакваш ?! - ако сама незнаеш какво да правиш, значи си тегли ножа .... еее рядко малоумни хора сте се сабрали тука ...
    Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
    По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Каквото и да се говорите, не спирай да се усмихваш, за да види, че му е приятно, че се виждате

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си