.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Страшно объркана

Така, имам си приятел ... от достатъчно време, за да мога да кажа, че го обичам. Всичко си вървеше идеално до едно време, но от скоро нещо сме се отчуждили. Почти не излизаме заедно, той не ме търси, почти не пишем и прочие.. От тук идва и проблема, че от както се поотчуждихме се запознах с едно друго момче, което направо ме грабна, характер, всичко. Общувам с него страшно отпуснато.. да ама постепенно започнах и много да го харесвам. Много съм объркана, тъй като съм с него или когато си говорим напълно забравям за приятеля си, а не трябва. В друг момент пък е точно обратното, излизам с приятеля си и се случва нещо, при което осъзнавам колко страшно много си го обичам и всичко и всички други излизат от главата ми. Но за жалост, тези моменти (2рите) не са много чести.
    И съм страшно, страшно объркана. Днес излизах с компания, където беше и въпросното момче и ме закараха до вкъщи и той ме изпрати и страшно исках да го целуна, но просто се спрях, защото знаех, че няма да постъпя хич правилно. Иначе това момче знае, че го харесвам, аз също знам, че той ме харесва, даже по неговите думи много... Но е сложно, защото си имам приятел.
    Вече не знам как да постъпя, започвам да се влюбвам в това момче, а е изключително неправилно, защото имам друг до себе си въобще не искам да го наранявам Разигравам и ги и двамата и се чувствам като най-отвратителния човек на тоя свят

Ами какво да ти кажа.. постъпи разумно и разбери какво искаш. Ако искаш да си с приятеля си се опитай да направиш така, че да се виждате по-често, в смисъл, не си оставай само с искането, без да правиш нищо и да чакаш все на него. И си ограничи/спри контактите с другия. Може да е временно увлечение.

Обаче ако искаш другия, говори с приятеля си и го остави момчето. Не играй подло. По-добре да си искрена, отколкото да го лъжеш. На него може да му е гадно известно време, обаче някой ден ще осъзнае, че си била честна и ще го оцени.

Според мен е хубаво да се потрудиш за връзката си, а не да захвърляш всичко ей така..
    Помисли през какво сте минали с приятелят ти, ако трябва и на него му го напомни.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    сигурна ли си, че отчуждението не е само оправдание?

въпреки всичко сама трябва да избереш какво би било по-добре за теб самата. избери това, което смяташ за правилно и ще ти носи щастие.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

сефте се обеждавам, че такова животно като жената - НЯМА !
    Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
    По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Разбери какво искаш - приятеля си или нова връзка.
    В никакъв случай не изневерявай.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Харесваш новия заради отчуждението на сегашния. It is that simple.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

По-добре кажи на приятеля си как стоят нещата,ако не научи от теб ще научи от някой друг и пак ще бъде наранен..
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Ако наистина си обичала първия нямаше да се привържеш към 2рия....
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    В повече ви дойде facebook-а...

Всъщност си решила. Влече те новият именно 'щото е нов и не си го 'разгадала'. Ако толкова си искала да бъдеш с приятеля си, сега нямаше да сте в такива отношения с другото момче.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Azoria
    покажи ми това къде го има във facebook
    аз говоря от личен опит, не от разни бележки и така нататък
    (#) ...thats a cookie...

Град
    Bulgaria
    покажи ми това къде го има във facebook
    аз говоря от личен опит, не от разни бележки и така нататък
    http://www.facebook.com/notes/%D1%81...88433124522760

И какво? Не е възможно човек да обича повече от веднъж ли?

Град
    Dreamland
    Точно обратното. И аз не говоря, че тя ОБИЧА втория!!!

За да обесня какво имам предвид трябва да разкажа моята история, но няма да го направя, безпредметно е след като казах каквото имам да казвам в едно изречение!!!
    Ако обичаш някого истински, няма да погледнеш друг, да търсиш това което ти липсва в него.... Няма да търсиш заместител. Да забравяш за "любовта" си когато си със залъгалката си.... Тъпо и егоистично, но и от друга страна оправдано, което е недостатъчно пред любовта!

Този статус го виждам за 1ви път!
    --А и е краден от изказ на Джони Деп!!
    (#) ...thats a cookie...

Абсолютно!!! Щом си харесала втория, си е имало причина, остави първия
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Град
    Bulgaria
    Според мен пък във всяка една връзка идва момент когато "хвърляш едно око" на някого. Не означава,че не обичаш половинката си или дори,че ви липсва нещо. Повечето пъти не означава дори,че искаш да стане нещо с другия човек. Просто при дълга връзка е неизбежно,все пак еднообразието ,колкото и да обичаш дадено нещо , писва понякога.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ако имаш чувства към двама едновременно - избери втория, защото ако наистина си обичал/а първия, то нямаше да се влюбиш във втория !...

....

I'm inlove with a criminal...

Това момче постъпва много подло. Знае, че си имаш приятел и все пак се навърта около теб. Ако той си е седял на страна и вие с приятеля ти поговорите, че не се виждате често, нямаше да си в това състояние. Аз лично мисля, че не трябва да захвърляш връзката си, заради увлечение.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив

Супер фен Аватара на badsector
    винаги докато си във връзка ще намираш по някой, който да т привлича по този начин. Ако зарежеш сегашния и тръгнеш с другия, пак ще се повтори процедурата. Просто няма как да имаш всички мъже. Сама трябва да го проумееш. Защото в момента ти съзнателно търсиш друг, затова и така хлътваш. Ако подхождаш с негативизъм към другите мъже, може и да успееш да се запазиш вярна на половинката си, който и да е той. Ако не успееш, ще ги редуваш като носни кърпи и все ще се чувстваш наранена и нещастна.

Цитирай Първоначално написано от sweetme
    Това момче постъпва много подло. Знае, че си имаш приятел и все пак се навърта около теб. Ако той си е седял на страна и вие с приятеля ти поговорите, че не се виждате често, нямаше да си в това състояние. Аз лично мисля, че не трябва да захвърляш връзката си, заради увлечение.
    Кво е виновно второто момче само не схванах ? Всеки си търси щастието, в такива любовни триъгълници, виновно е момичето в случая. А в случай, че са 2 момичета и едно момче е виновно момчето...

Цитирай Първоначално написано от robles
    Кво е виновно второто момче само не схванах ? Всеки си търси щастието, в такива любовни триъгълници, виновно е момичето в случая. А в случай, че са 2 момичета и едно момче е виновно момчето...
    Ами това е моето мнение. Защото все пак момчето е знаело, че тя си има приятел. Той да си търси щастието, ама не при заетите. В край на сметка, ако той не се беше намесвал, тя нямаше да е объркана.

щом забравяш за рпиятеля си, докато си в компанията на другото момче или докато си пишете, а и щом сте се отчуждили с твоя - краят е близо.
    Просто е въпрос на време да се разделите.
    Не е нормално да имаш сериозна връзка и да ограничите контактите, още повече, ако сте и в един град.
    А това, че от време на време ти се струва, че го обичаш, не е истинската любов, а спасителната ти сламка, че уж все още имаш чувства към него. Нямаш. Не изпитваш това, което всъщност ти се иска. Тъй че няма какво да се самосъжаляваш и да страдаш. Такъв е животът.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ами това е моето мнение. Защото все пак момчето е знаело, че тя си има приятел. Той да си търси щастието, ама не при заетите. В край на сметка, ако той не се беше намесвал, тя нямаше да е объркана.
    Тя ако наистина обичаше приятеля си нямаше така лесно да се обърква. Другото момче не е виновно

anonymous708973
    Guest
    Като човек... не, като момиче, което е минало по тоя път... вече си решила. Хващаш се да мислиш за "другия" прекалено много и прекалено често. В края на краищата ще го целунеш и емоциите ти ще ти изядат главата. Колкото и да е трудно, седни и помисли рационално. Тръпката ти към втория дали се дължи на това, че е "забраненият плод", тоест, че не можеш да го имаш и затова е толкова интересен? Или е човек, с който има химия, с който си пасвате добре и с който имате бъдеще? Ако не е така, просто няма смисъл да си зарязваш връзката.

От друга страна, ако официалният ти приятел абсолютно не проявява инициатива, за кво се бориш с него? А на какво се дължи отчуждението ви?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си