.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: ShtrudeL

Мега фен
    Град
    <3
    по-късно ще ти обърна внимание, обещавам
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    апарат за 4к тялото ще ти го дадат евтино
    после сравняваш 7д с 600д

мола ва
    ще хода да се гръмна

Мега фен
    Град
    <3
    Така... добре си се спрял на това Никонче, въпреки, че е най-малкото от останалите от тая ъмм серия... имам предвид... преди него е 3000, а след това следва 5100 (нещо такова...). И аз на него съм се спряла като единственото реално нещо, което може би да имам един слънчев ден, защото е най-евтино, но както и да е... Важното е да знаеш (ако не знаеш), че няма мотор за стабилизация в тялото и трябва да си взимаш такива обективи, които имат... това го говоря по спомен от всичко, което съм изчела... но честно да ти кажа, аз ако съм изобщо няма да ме бърка... като за начинаещ е перфектен...
    Виж в сайта на фотосинтезис. Там пишеше, че го очакват в наличност или нещо такова... върви с обективчето и чанта като подарък. За карта нищо не пише, но са по 20лв 4ГБ....
    и тъй
    4XCOKИ

мерси .
    мисля,че е най-добрия за начинаещи,защото не му е много голяма цената и е доста добър..примерно ако филмчетата си ги качваш в тубата или вбокс или примерно някой сайтове всичко е перфектно,има си full hd ,24fps,мисля че е доста добър вариант (: .
    ще видя за стабилизатора ,и на мен ми казаха,че няма,но това няма да е нещо съдбоносно ,просто защото ще се ползва статив и така.
    естествено,ще го взема..
    знаеш ли точно колко пари е..тоест..горе долу ?
    щото някъде го гледах 1000,другаде 1200..то много зависи от обектива,но просто не съм сигурен в цената,можеш ли да ми кажеш?

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Мега фен
    Град
    <3
    във фотосинтезис е 1050лв с обектив 18-55mm VR
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си