- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го ! ;s
Харесвам едно момче, но той не ме забелязва.Един път сме си писали и това преди 3/4 месеца ! Мен ме е срам да му кажа 'Здравей' или да му пиша !
Какво да направя ?!
Ако има значение - една година по-голям е от мен !
![]()
Еми усмихвай му се поне,покажи интерес да видиш и той как ще реагира.
Трябва да преодолееш тоя срам. Да не си гърбава случайно?
От едно 'Здравей' няма да те ухапе.. За хапането малко повече трябва да си поговорите.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
фрасни го с лопата.... едва ли няма да те забележи
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
т.6 и т.11
Moderated by Sh@d0w
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
така е, така е.Първоначално написано от kyon
и какво толкова ще ти стане, ако не искаш очи в очи, първо да му пишеш, че да се нормализираш малко и да не разиграваш циркове. нормално малко срам нали, ама ако е много - само с него ще си останеш.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
За да даде форумът своето експертно мнение за целите ще му бъдат нужни:
1) Снимка в цял ръст на автора на темата (т.е. момичето);
2) Снимка в цял ръст на момчето, което харесва момичето (т.е. автора на темата);
След предоставяне на нужните данни форумното съобщество ще може да даде своето експертно мнение.
*Форумното общество може да даде своето мнение в конкретния случай дори без предоставяне на снимки, но информацията ще бъде невярна, неточна, несъдържателна и необоснована. Предоставянето на снимки на форумното общество става само по желание на автора на темата.![]()
Еми чакай да ти падне от небето. Като те е срам, ние к'во да направим? Много си глупава...![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "