- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хванат в крачка
Някой от вас хващал ли е половинката си на местопрестъплението? Независимо чат-флирт, изневяра и т.н.![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Може да споделиш, ако нещо те мъчи.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Тъй като ще бъда нападната от доста хора, предпочитам да говорим просто по темата..
^никаква логика.
и не, не съм.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Бившия ми. Дето толкова много ме ревнуваше от всичко и всички, проверяваше ми скайп, телефон и т.н. и накрая съвсем случайно ( беше пропуснал да изтрие явно) щото ми се переше "виж де, виж..прочети" някакви такива глупости..ии имаше смс-и с бившата си, говореха си на "МИЛО", и кога щяла да се връща (Щото беше извън Бг) и колко му липсвала и някакви такива. Слава на Бога този човек отдавна не е част от живота ми ( не поради тази причина точно ) и сега съм си щастлива и спокойна.
Не съм и дано не МУ се случва! (който и да е той)
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Теб ли те хванаха? :ДПървоначално написано от treisi90
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
нн не
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
охо и изневяра и чат-флирт.. всичко.. абе въобще филми големи![]()
![]()
даже изневярата беше тройка.. а и оная искала деца от него.. много забавно
Ами, ако виждането на клипче на телефона му се брои, да.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
С риск да бъда изяден..Защо трябва да се рови по чужди телефони, скайп, феисбук и т.н? И от друга страна - няма как да се задържиш на два стола дълго време
![]()
П.С. - Жалко, че има хора, който смятат, че като въртят по 2-3-4, са много оборотни.....
Първоначално написано от FlippanT
Защото, когато ти самият сгафиш и те хване шубето, започваш да обвиняваш другите, че вършат това, което ти си направил.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не съм ровила никога в чужди телефони. Това, че го видях си беше чиста случайност.Първоначално написано от FlippanT
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Трябва да си призная, че се обърках...Първоначално написано от ledenakrasota
![]()
Първоначално написано от FlippanT
Аз разбрах, че питаш по принцип.Моя грешка.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Иска да каже, че когато ти изневеряваш, си мислиш, че и всички други го правят.Първоначално написано от FlippanT
Не са ме хванали, просто аз попадам неволно на неща, които доста ме учудиха и не ги очаквах![]()
Ми хайде сподели де, мое да те упрекнат, може и да ти помогнат и т.н.Първоначално написано от treisi90
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Една моя приятелка предложи на шега да направим един профил във facebook. И ето, че на другия ден искала приятелство на гаджето ми, след което реших да му пиша да видя дали ще ми отговори. Е, не само, че ми отговори, а започна да ме забива.. не подозирайки въобще, че това може да съм аз.. Пак държа да отбележа, че всичко стана спонтанно, без предварителен замисъл.
Ето.. споделих!![]()
Хващала съм един бивш що годе в крачка. Когато се хванахме ми обясняваше как го била наранила бившата му, как я мразел и как не иска да разговаря с нея. Засякох ги да пият кафе едно заведение една вечер, когато бях излязла с приятелки. Отидох, поздравих ги, запознах се с момичето и им пожелах лека вечер - нито съм се ядосвала нито-нищо, все пак едно кафе не е кой знае какво. След това обаче от негова страна последваха хиляди обяснения без да съм питала, хиляди извинения и заклеваници, че няма да се повтори, че няма нищо към нея. В крайна сметка се разделихме - беше ми ясно, че не я е преживял и се мъчи да убеди себе си.
Колкото до случая на авторката - много девойки, които не вярват на гаджетата си ги проверяват по този начин. Това не значи, че момчето ще ти изневери, може би се държи така, за да повдигне самочувствието си, за да се мисли за харесван и т.н. Не е гаранция, че иска нещо повече от това да се докаже на себе си като виртуален сваляч.
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Там е въпросът, че аз не исках да го проверявам. Много пъти сме си говорили по тая тема с изневярата. Той твърди, че не би ми изневерил ( естествено както всеки би ми казал), но грешката му е там, че ме излъга. Опитва се да ме убеди, че е едва ли не светец, а в същото време го спипах. Нямам нищо против да си общува, с която и да е, но да не ме лъже. Аз никога не съм отричала, че поддържам връзка с даден човек. А че както всяко момче иска да се докаже на себе си като виртуален сваляч ми е ясно.. Все още не знае, че това съм аз. Ще видя до къде ще стигне и вече ще предприема мерки .. За сега това.Първоначално написано от LadyDaisy
[/b]
Попитай го дали си има приятелка и дали иска да се видите - така ще знаеш колко му пука за теб
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Да само веднъж, бяхме на дискотека с едни мой приятели и гаджето ми по едно време се изгуби почнах да я търся и я гледам пред входа се целува с некаффф.. ии послемии.. резнах я без да ми мигне окото !
![]()
![]()
ESL !!!