- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хванат в крачка
не съм..и не искам и да хващам,че горко му на който и да е![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Попитах го. Каза, че приятелки имал много, а гадже само 1. Аз казах, че съм от друг град. Но мисля да го пробвам относно това с виждането. Ако наистина стане, горко му.. като се появи въпросното момиче, а в случая АЗПървоначално написано от LadyDaisy
![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Често казано,не обичам да ровя в телефони или да чета някакви неща писани от него или до него,защото много често от нищото се паля.То ако си има да се случва ще се случи...дори и да знам или да не знам,той ако иска да ми изневери и на една ръка от мен пак ще го направи.
Иначе...един път бивш ме скъса с някакви глупави оправдания,а после след нз си колко време сам си призна,че е било заради някво момиче.Може и да са ми изневерявали,но аз да не съм разбрала.
Не съм хващала до сега никого.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Внимавай, все пак играеш двойна игра и би било 99% край на връзката ви ако си уредите такава среща и отидеш. Той ще е бесен, че си го пробвала така, ти ще си наранена, че е решил да се види с непознатата. Не ти ли стига, че е казал че има една приятелка (очевидно ти) - на мен така написано ми звучи като че ли иска да е само приятел с виртуалното момиче. И дори няма гаранция, че ако се навие за кафе няма да е пак само с цел приятелство. Аз съм започвала много приятелства така - с уговорка в нета и всичко е било само за добрата компания за по бира да речем...Първоначално написано от treisi90
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Разберете, че няма такова нещо като просто приятели. Щом се е съгласил да излезете, бъди сигурна, че е готов да ти изневери. Ако един мъж хареса визуално една жена винаги има задни мисли.
Все пак незнам той още как не се е усетил, че някой си прави базик. От 100 км си личи, когато фейсбука е фалшив (тоест няма снимки, коментари, хронология) и т.н.
едит: Иначе по темата: Изневерявали са ми, но никога не ми се е случвало да ги хвана на местопрестъплението. То рано или късно разбира. Признаците са: промяна в характера и държанието (малко или много), но винаги се забелязва, стига човек да е малко по наблюдателен.
Затова не си правете труда да следите, да четете смс-и и всичките възможни прояви на ревност.
През повечето време той флиртуваше. Доста беше трудно да го накарам да си каже дали има гадже. За мен също не съществува нещо като "приятели" между момче и момиче и то в този случай. Не мога да говоря с "ако" но времето ще си покаже. Забравих да допълня, че веднага след като прекрати връзката си с другото ми аз.. му написах смс защо не ме потърси цял ден, той излезе с оправданието, че е имал работа и не е имал време. Какво да говорим. За изневяра няма как да съм сигурна все още нямам доказателства, но обичам, когато стане нещо всичко да подкрепям именно с доказателство! Основната цел на този " чат- флирт" е да му докажа, че ме лъже наистина, а че това е 99% край на връзката ни, спор няма. Все пак аз също имам някакво достойнство.Първоначално написано от LadyDaisy
P.S. Заедно сме от 2 години.
Точно такаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Live now, this is your time!
Или ако ти изневерят с твой приятел, ще се съмняваш във всяка следващаПървоначално написано от ledenakrasota
На авторката на темата й е заминала връзката, защото вече има съмнения, проверки и оправдания.
Съжалявам.
Ами да, на мен се случи.
Моят вчера ме хвана, че имам номера на един, дето ме сваля, а се предполагаше, че не трябва да общуваме за друго, освен за работа. Е, кофти се получи, щото моят реши да ме провери, разрови се из профила ми в мтел, фактури-мактури, глупости, накрая разбра, че сме си звънели и т.н.
Бях скрила, щото ми беше писнало от ревност и задушаване. Задушаваше ме, ограничаваше ме и в крайна сметка ми писна.
I'm inlove with a criminal...
Явно човека е бил прав да те ревнува.Първоначално написано от Jessie
Walk with me now, fly with me later...
Да, хващал съм само 1 от приятелките ми, последната. Хванах я около 20 дена след местопрестъплението и то имаше много бели дето е правила за месец и нещо...
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Да.
И му направих скандал пред шефовете,след което го изгониха от работаразбих му главата с една дървена сопа повисока от мен и си тръгнах спокойна и щастлива.
![]()
доста често прекалената ревност е подтикването към какъвто и да било вид контакт с някой друг.Първоначално написано от Rookie
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Определено е така .Първоначално написано от LeprikonA
Ревността е болестно състояние и подтиква половинката ти да се отдалечава от теб все повече и повече...докато в един хубав ден не си дадеш сметка,че си го изгубил и то благодариение на тъпата ревност,която е съвсем безмислена...
И да ревнуваш и не,човека,ако е решил ще намери начин и пак ще изневери..
И сега най-вероятно ще кажете,че си противореча с двата поста,което е така,но тогава бях млада и глупава..
Че и насилие е имало от твоя страна.. ама така деПървоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
Да си дойдем на думата, майка му стара!Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
![]()
![]()
![]()