.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на gabsit000
    не съм..и не искам и да хващам,че горко му на който и да е

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Попитай го дали си има приятелка и дали иска да се видите - така ще знаеш колко му пука за теб
    Попитах го. Каза, че приятелки имал много, а гадже само 1. Аз казах, че съм от друг град. Но мисля да го пробвам относно това с виждането. Ако наистина стане, горко му.. като се появи въпросното момиче, а в случая АЗ
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Често казано,не обичам да ровя в телефони или да чета някакви неща писани от него или до него,защото много често от нищото се паля.То ако си има да се случва ще се случи...дори и да знам или да не знам,той ако иска да ми изневери и на една ръка от мен пак ще го направи.

Иначе...един път бивш ме скъса с някакви глупави оправдания,а после след нз си колко време сам си призна,че е било заради някво момиче.Може и да са ми изневерявали,но аз да не съм разбрала.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не съм хващала до сега никого.
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от treisi90
    Попитай го дали си има приятелка и дали иска да се видите - така ще знаеш колко му пука за теб
    Попитах го. Каза, че приятелки имал много, а гадже само 1. Аз казах, че съм от друг град. Но мисля да го пробвам относно това с виждането. Ако наистина стане, горко му.. като се появи въпросното момиче, а в случая АЗ
    Внимавай, все пак играеш двойна игра и би било 99% край на връзката ви ако си уредите такава среща и отидеш. Той ще е бесен, че си го пробвала така, ти ще си наранена, че е решил да се види с непознатата. Не ти ли стига, че е казал че има една приятелка (очевидно ти) - на мен така написано ми звучи като че ли иска да е само приятел с виртуалното момиче. И дори няма гаранция, че ако се навие за кафе няма да е пак само с цел приятелство. Аз съм започвала много приятелства така - с уговорка в нета и всичко е било само за добрата компания за по бира да речем...
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Разберете, че няма такова нещо като просто приятели. Щом се е съгласил да излезете, бъди сигурна, че е готов да ти изневери. Ако един мъж хареса визуално една жена винаги има задни мисли.
    Все пак незнам той още как не се е усетил, че някой си прави базик. От 100 км си личи, когато фейсбука е фалшив (тоест няма снимки, коментари, хронология) и т.н.
    едит: Иначе по темата: Изневерявали са ми, но никога не ми се е случвало да ги хвана на местопрестъплението. То рано или късно разбира. Признаците са: промяна в характера и държанието (малко или много), но винаги се забелязва, стига човек да е малко по наблюдателен.
    Затова не си правете труда да следите, да четете смс-и и всичките възможни прояви на ревност.

Цитирай Първоначално написано от treisi90
    Внимавай, все пак играеш двойна игра и би било 99% край на връзката ви ако си уредите такава среща и отидеш. Той ще е бесен, че си го пробвала така, ти ще си наранена, че е решил да се види с непознатата. Не ти ли стига, че е казал че има една приятелка (очевидно ти) - на мен така написано ми звучи като че ли иска да е само приятел с виртуалното момиче. И дори няма гаранция, че ако се навие за кафе няма да е пак само с цел приятелство. Аз съм започвала много приятелства така - с уговорка в нета и всичко е било само за добрата компания за по бира да речем...
    През повечето време той флиртуваше. Доста беше трудно да го накарам да си каже дали има гадже. За мен също не съществува нещо като "приятели" между момче и момиче и то в този случай. Не мога да говоря с "ако" но времето ще си покаже. Забравих да допълня, че веднага след като прекрати връзката си с другото ми аз.. му написах смс защо не ме потърси цял ден, той излезе с оправданието, че е имал работа и не е имал време. Какво да говорим. За изневяра няма как да съм сигурна все още нямам доказателства, но обичам, когато стане нещо всичко да подкрепям именно с доказателство! Основната цел на този " чат- флирт" е да му докажа, че ме лъже наистина, а че това е 99% край на връзката ни, спор няма. Все пак аз също имам някакво достойнство.
    P.S. Заедно сме от 2 години.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Не съм и дано не МУ се случва! (който и да е той)
    Точно така
    Live now, this is your time!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Цитирай Първоначално написано от FlippanT
    С риск да бъда изяден.. Защо трябва да се рови по чужди телефони, скайп, феисбук и т.н? И от друга страна - няма как да се задържиш на два стола дълго време

П.С. - Жалко, че има хора, който смятат, че като въртят по 2-3-4, са много оборотни.....

Защото, когато ти самият сгафиш и те хване шубето, започваш да обвиняваш другите, че вършат това, което ти си направил.
    Или ако ти изневерят с твой приятел, ще се съмняваш във всяка следваща

Супер фен Аватара на Oldschool
    На авторката на темата й е заминала връзката, защото вече има съмнения, проверки и оправдания.
    Съжалявам.

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ами да, на мен се случи.
    Моят вчера ме хвана, че имам номера на един, дето ме сваля, а се предполагаше, че не трябва да общуваме за друго, освен за работа. Е, кофти се получи, щото моят реши да ме провери, разрови се из профила ми в мтел, фактури-мактури, глупости, накрая разбра, че сме си звънели и т.н.
    Бях скрила, щото ми беше писнало от ревност и задушаване. Задушаваше ме, ограничаваше ме и в крайна сметка ми писна.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Ами да, на мен се случи.
    Моят вчера ме хвана, че имам номера на един, дето ме сваля, а се предполагаше, че не трябва да общуваме за друго, освен за работа. Е, кофти се получи, щото моят реши да ме провери, разрови се из профила ми в мтел, фактури-мактури, глупости, накрая разбра, че сме си звънели и т.н.
    Бях скрила, щото ми беше писнало от ревност и задушаване. Задушаваше ме, ограничаваше ме и в крайна сметка ми писна.
    Явно човека е бил прав да те ревнува.
    Walk with me now, fly with me later...

Да, хващал съм само 1 от приятелките ми, последната. Хванах я около 20 дена след местопрестъплението и то имаше много бели дето е правила за месец и нещо...
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Град
    София
    Да.
    И му направих скандал пред шефовете,след което го изгониха от работа разбих му главата с една дървена сопа повисока от мен и си тръгнах спокойна и щастлива.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Rookie
    Ами да, на мен се случи.
    Явно човека е бил прав да те ревнува.
    доста често прекалената ревност е подтикването към какъвто и да било вид контакт с някой друг.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    доста често прекалената ревност е подтикването към какъвто и да било вид контакт с някой друг.
    Определено е така .
    Ревността е болестно състояние и подтиква половинката ти да се отдалечава от теб все повече и повече...докато в един хубав ден не си дадеш сметка,че си го изгубил и то благодариение на тъпата ревност,която е съвсем безмислена...
    И да ревнуваш и не,човека,ако е решил ще намери начин и пак ще изневери..

Град
    София
    И сега най-вероятно ще кажете,че си противореча с двата поста,което е така ,но тогава бях млада и глупава..

Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Да.
    И му направих скандал пред шефовете,след което го изгониха от работа разбих му главата с една дървена сопа повисока от мен и си тръгнах спокойна и щастлива.
    Че и насилие е имало от твоя страна.. ама така де

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA
    Определено е така .
    Ревността е болестно състояние и подтиква половинката ти да се отдалечава от теб все повече и повече...докато в един хубав ден не си дадеш сметка,че си го изгубил и то благодариение на тъпата ревност,която е съвсем безмислена...
    И да ревнуваш и не,човека,ако е решил ще намери начин и пак ще изневери..
    Да си дойдем на думата, майка му стара!

Град
    София
    Да си дойдем на думата, майка му стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си