Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
Хващала съм един бивш що годе в крачка. Когато се хванахме ми обясняваше как го била наранила бившата му, как я мразел и как не иска да разговаря с нея. Засякох ги да пият кафе едно заведение една вечер, когато бях излязла с приятелки. Отидох, поздравих ги, запознах се с момичето и им пожелах лека вечер - нито съм се ядосвала нито-нищо, все пак едно кафе не е кой знае какво. След това обаче от негова страна последваха хиляди обяснения без да съм питала, хиляди извинения и заклеваници, че няма да се повтори, че няма нищо към нея. В крайна сметка се разделихме - беше ми ясно, че не я е преживял и се мъчи да убеди себе си.

Колкото до случая на авторката - много девойки, които не вярват на гаджетата си ги проверяват по този начин. Това не значи, че момчето ще ти изневери, може би се държи така, за да повдигне самочувствието си, за да се мисли за харесван и т.н. Не е гаранция, че иска нещо повече от това да се докаже на себе си като виртуален сваляч.
Там е въпросът, че аз не исках да го проверявам. Много пъти сме си говорили по тая тема с изневярата. Той твърди, че не би ми изневерил ( естествено както всеки би ми казал), но грешката му е там, че ме излъга. Опитва се да ме убеди, че е едва ли не светец, а в същото време го спипах. Нямам нищо против да си общува, с която и да е, но да не ме лъже. Аз никога не съм отричала, че поддържам връзка с даден човек. А че както всяко момче иска да се докаже на себе си като виртуален сваляч ми е ясно.. Все още не знае, че това съм аз. Ще видя до къде ще стигне и вече ще предприема мерки .. За сега това. [/b]