- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- случвало ли ви се е ?
да си мислите работи , които изобщо не са така. И вие излишно да се филмирвате?![]()
Аз съм си филмарка по природа.
Хубавото е, че почти винаги знам кога да се спра, за да не влоша нещата.![]()
*сън*
неее имах предвид да мислиш , че е станало еди какво си или пък имал нещо в предпид. А накрая да се окаже , че изобщо не е така ,както си мислиш...![]()
ох, обичам когато си мисля най-лошото и се вкарвам във всякви филми, а накрая всичко е било само в мойта си глава
чувствотото е мноого яко ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Нда.. Не веднъж..![]()
Да, един път като бях по-малка си мислех че мама е бременна и бях казала на цялата рода. Леля ми, която е в Ирландия чак и се обади да я пита дали е така.![]()
Аз съм голяма филмарка... поне гледам да си се филмирам на саме![]()
Да ама ако си мислиш че всичко е перфектно, се оказва че е точно обратнотоПървоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
еее точно разбра , какво имам в предвид.Първоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
Е да де,Найт, точно това имах предвид.
Спирам да мисля за това 'нещо' и се опитвам да вкарам реалната си преценка, за да не се филмирам за глупости.
*сън*
Първоначално написано от EinGutesKind
ама, разбира се ;д
найт, ирония?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
да.
има едно прекрасно момиче ,което е 3 години по-голяма от мен.тя се познава с брат ми,но е очарователна.невероятната и чаровност прелива ,а усмивката и е дар от бога.
един ден ми се усмихна в даскало ,а на вечерта се събрах с брат ми и видях,че тя е с нас.
после ми намери facebook ей така.
и на всяка дума,която кажа се следях.когато кажех нещо малко по-различно се филмирах..да не го е разбрала погрешно или да не ме е помислила за тъп и т.н..ако това имаш предвид..примерно кажа някоя шега и после цял ден си мисля,да не би да ме е разбрала погрешно.
по принцип не е така и съм много общителен,но просто с нея е малко по-различно и съм страшно филмиран докато си говоря с нея ,все се чудя дали не съм казал нещо глупаво и си подбирам всяка дума,много кофти става..ако това имаш предвид.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Т'ва ми е ежедневие.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Примерно, когато правя нещо тайно и си мисля: "Сяя представяш ли си да стане еди к'во си, еди що си?"Пък после като се замисля това е напълно невъзможно. Смисъл доста често се филмираме за всякакви работи. Офф много тъпо се изказах, ама нищо.
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Марихуана?Първоначално написано от NightGuardian
случва сеПървоначално написано от LambOfGod
![]()