.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на ScarletBite

среднощни простотии

...
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Попринцип се сдържам да обиждам, когото и да е открито в този форум (май за всичките ми над 2000 мнения се е случвало 2 пъти), но еб*хти тъпата си. Някой просто не те е харесал и ти на секундата отиваш да нараниш друг човек? Супер гнусна постъпка. Момчето няма значение дали си го харесвала или не. Събрало е смелост, намерило е кураж да признае чувствата си към тебе на фона на всички попикани от срам момченца, които през ден пускат тема: "Как да я заговоря?". Само тази постъпка дава достатъчно точки, за да заслужи поне сравнително нормален отговор. И какво? Като му се поподиграва дигна ли си егото? Почувства ли се не толкова отхвърлена? Защото според мен, трябва да се чувстваш 2 пъти по-ниска.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Re: среднощни простотии

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    tl;dr
    и има достатъчно риба в морето.
    Sure, there's plenty of fish in the sea. But you're nowhere near the sea. You're in the desert. Alone.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ахаха,имах по-високо мнение за теб.

Лигла.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Важното е,че си го признаваш пред самата себе си. Всеки прави грешки или някакви такива подобни изцепки..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Тъпо си постъпила. Хубавото е, че си го осъзнала .. сега се опитай и да го приложиш реално! (осъзнатото) ..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като го осъзнаваш, защо не правиш нищо по въпроса?
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Попринцип се сдържам да обиждам, когото и да е открито в този форум (май за всичките ми над 2000 мнения се е случвало 2 пъти), но еб*хти тъпата си. Някой просто не те е харесал и ти на секундата отиваш да нараниш друг човек? Супер гнусна постъпка. Момчето няма значение дали си го харесвала или не. Събрало е смелост, намерило е кураж да признае чувствата си към тебе на фона на всички попикани от срам момченца, които през ден пускат тема: "Как да я заговоря?". Само тази постъпка дава достатъчно точки, за да заслужи поне сравнително нормален отговор. И какво? Като му се поподиграва дигна ли си егото? Почувства ли се не толкова отхвърлена? Защото според мен, трябва да се чувстваш 2 пъти по-ниска.
    +1
    След, като си го осъзнала защо поне не се извиниш на онова момче?! То с нищо не е заслужило такова поведение от твоя страна! Да му се извиниш е най малкото, което в момента можеш и трябва да направиш!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Banned Мега фен
    ^ съгласна с горните два коментара.. виж.. няма да те обиждам допълнително,достатъчно ти е,че ти е гадно зарадид постъпката ти.. постарай се да не го повтаряш,а за момчето,което си наранила прост му обясни това,което написа тук поне да не му е толкова гадно на човека .. понякога имам чувството,че грам нежност и доброта няма у хората

...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ти сама си казваш,че си сгрешила,но други като ти го казаха и веднага се засегна.Истината боли и трябва да очакваш нападките,защото това,което си направила е доооста гадно и типично за момичета,които са ми доста неприятни.
    А ако не искаш критика,кой те кара да пишеш тук?Ето ти един съвет от мен-спри да бъдеш кучка и излез от филма.Тва,че някакъв те е отрязъл не значи,че света ти е виновен.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Нормално е човек, който е наранен да иска да наранява..Затова сме на това дережде..Гадно си постъпила да, но коя съм аз, че да те обвинявам..ти си знаеш най-добре, постарай се да не повтаряш грешката си,тъпо е,става една верижна реакция.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    End of story.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си