- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вземи каквото ти трябва ДНЕС!
Всеки ден сме под влиянието на различни емоции и имаме нужда от нещо или поне подтикване към него. Ето една позитивна темичка, която би накарала много хора да се позамислят над простичките неща и, надявам се, би подарила много усмивки.
Можете да споделяте какво ви трябва и защо. Не се ограничавайте до опциите в картинката, тя е информативна.
And hf. : )
В момента ми трябва малко нежност и 30-часов ден.![]()
Темичката радва.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като гледам аз от почти всичките листчета имам нужда![]()
Ама хайде ще си избера Love...все пак мисля че всеки има нужда да обича и да го обичат![]()
П.С. Много ме радва темичката,имаше нужда от нещо позитивно![]()
Love-почнах да осъзнавам колко съм привързана към един човек и как го сънувам всеки ден.Искам любов,за да може да сме още дълго заедно.
Поздравления за темичкатаИскам усмивки...че последните дни ми липсват
))
СВОБОДА - умирам за нея. искам да се чувствам свободна във всяка възможна секунда, а не да завися от някакви хора и от проблемите им най-вече, които само ме спират.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Търпение, любов, разбирателство, здраве и просторно жилище. Последното няма да го взема до полунощ, обаче.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам нужда малко любов разбиране и свободааа![]()
![]()
Being surrounded by people doesn't mean you aren't lonely.
яко его бууст
ама и малко компания върши работа
http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU&ob=av2e <3 и много музика
REGGAE BOOM <3
Страстза жалост.. имам страшна нужда ... От кураж и сила също.
От к'во имам нужда ? От нова работа !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Оф и аз , мамка муПървоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
Нещо, което да ми вкара малко адреналин.. някво приключение, за което да разказвам като остарея хахахахах :P
Първоначално написано от Ashenvale
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
яко.![]()
ми... тръпка. толерантност. по-малко да очаквам от хората. да нямам такава гадна съвест. да не ме боли за всеки и всичко. или поне ако ме боли, да се науча да го показвам, мамка му. нещо ново. дълго пътуване. филия със салам и кашкавал.
all day... all night... what the fuck?!
като упоритост,а не като търпениеПървоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Свобода, имам я духовно, но не и териториално, смисъл трябва ми място, на което ще усещам свободата. Нужно ми е също разнообразие и позитивна енергия. :д
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
И аз да си кажа, че определено имам нужда от свобода. Освободен човек съм като цяло, но нямам свободата спрямо другите. Изобщо има ли как да съм свободна, след като винаги трябва да се съобразявам с някой и някакви неща да ми зависят от странични фактори?