- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вземи каквото ти трябва ДНЕС!
Баща, любов, малко повече свобода и разбиране от страна на другите. Имам нужда и от това да си изчистя стаята, но ме мързи..![]()
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Любов и надежда.
Ако това го имам всичко останало ще се нареди, поне за мен.![]()
*сън*
courage, peace, freedom
Най - хубавата тема за всички времена. Евала![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Чак пък най-хубавата...![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Имам нужда от нещо разтърсващо, приключение . Нещо което да ме отведе далеч от това еднообразие, което ме обгражда всеки ден . ИСКАМ НЕЩО РАЗЛИЧНО !
Това което ми трябваше днес, вече го получих![]()
Обаче искам още.
Взела си ми мнението.Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Love![]()
Не бъди тъпак - ела ни виж
Това!Първоначално написано от Sh@d0w
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
patiencepatiencepatience
http://www.youtube.com/watch?v=ErvgV4P6Fzc
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от mjelqzkov
awerw♥
хъс/мотивация иии нещо различно, нещо необичайно... и разбира се любов![]()
nigga stole my bike
Колкото и изтъркано да звучи, ако имам пари в тоя момент, всичко ще се оправи, но не в смисъла, който повечето от вас биха вложили в изказването ми.
Невърмайнд. Не ми се обяснява.
Имам нужда от търпение, разбиране и СВОБОДА!
Имам нужда от подкрепа, любов ,търпение,упоритост и внимание от околните.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не е клиширано за паричките, а си е нужда при всички. Не говорим за златотърсачките, глезотийките и подобни неща, които може би подчертаваш. А когато наистина ти трябват за нещо смислено и важно.Първоначално написано от PinkPan7her
Бих изтеглил свобода и само свобода за която постоянно гледам да я имам, но човек не може да е напълно свободен, когато зависи от обществото и ред други фактори, но това не трябва да те отказва да се стремиш към добро и правда.
Искам свободно време като цяло 2 месеца далеч от обичайната среда биха ми дошли перфе...Може би да върна времето до средата на август или на поне началото на септември.
Надежда.Наистина искам да почувствам,че си струва да се боря. ;х
Много ми трябва смелост.![]()