- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- От днес
От днес започвам да пиша много хубаво и след месец ще ви покажа резултата. Вчера ми казаха, че пиша като първокласничка и нараниха крехкото ми емоционално състояние. Сега ще поправя всичко.
Добро утро
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Е дай да видим как е сега, за да може да сравним след един месец!
Добро утро. Искам целувка.
Ама аз искам целувка от нея.Първоначално написано от Ashenvale
Първоначално написано от Mi6inka
![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Аз пиша красиво![]()
И аз когато си поискам :PПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Супер.Аз най-после се научих как да пиша красиво дори когато бързам, а не само когато се старая. Работата е там да си намериш почерк, който да ти е удобен. На мен например ми е трудно да пиша наклонено.
Първоначално написано от Ashenvale
Може би защото си 1ви клас ?
хихихи :* шегувам те деее
Мишо![]()
![]()
![]()
След един месец ти казвам. Имам една снимка от вчера и още една след известно време. Ще направя разлика. Проблема е че аз не мога да пиша право, т.е. химикалката ми криволичи и една права линия нямам.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
times new romanПървоначално написано от Mi6inka
n00bs
ти си внук на цар КироПървоначално написано от yakuza_
![]()
Creative Technologie
14Първоначално написано от Mi6inka
n00bs
Иии напредвам
да не говорим колко съм страхотна по литература![]()
-M.B.
От днес и аз започвам да се боря за предишната си форма, но нещо ме мързи.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз не познавам момиче, което да пише грозно.
Respect my authoritah