.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Кой лап топ да избера?

Искам да си взема лап топ,защото искам да е с мен дори когато съм си на село или на морето,абе където и да ида.Спряла съм се на два и искам някой който повече разбира да ми каже кой от двата е по-добър и си заслужава да си взема.
    Спряла съм се единствено на Toshiba и не искам друга марка.

1- http://technomarket.bg/products/0911...llite-c660-1xt

2- http://technomarket.bg/products/0911...lite-l755d-21k

Да отбележа,че искам повече памет 4гб на 500гб.Лап топа ще го ползвам най-вече за учене и да се ровя в нета,рядко за филми и игри.

За тия цени ми се струва, че и двата лаптопа предлагат малко... Защо си се ограничил/а само в тези 2 модела ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Лоло, първият е като на майка ми , и го взехме за 650лв , а после му взехме и ддсто.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    За тия цени ми се струва, че и двата лаптопа предлагат малко... Защо си се ограничил/а само в тези 2 модела ?
    Ми нз,просто те ми се виждат добри..предложи ми нещо ти.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Лоло, първият е като на майка ми , и го взехме за 650лв , а после му взехме и ддсто.
    От къде го взехте,и беше ли напълно готов за употреба със всичките му салтанати?Между другото и аз го гледах преди 2 месеца пак в техномаркет за 650лв,сега нз защо е толкова.

Голям фен Аватара на naksdy
    Защо не си харесаш някой от тук? Аз лично поръчах на майка ми един acer и останах предоволна от покупката. Вече на тия големи магазини, почващи с "техно" не вярвам, 3 неща взех и трите ги карах на ремонт...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Голям фен Аватара на xJawz
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Защо не си харесаш някой от тук? Аз лично поръчах на майка ми един acer и останах предоволна от покупката. Вече на тия големи магазини, почващи с "техно" не вярвам, 3 неща взех и трите ги карах на ремонт...
    Да особено за Техномаркет-там най-нагло ми продадоха развален плейстейшън и като отидох да го сменят те просто взеха друга кутия, размениха конзолите и върнаха развалената на щанда(поне можеха от учтивост да го занесат в "сервиз" и като си тръгна да го върнат на щанда). Също съм доволен от http://www.pcstore.bg
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    iSiktir бих избрал...

Град
    Пловдив
    Страх ме е да поръчвам такива скъпи неща от интернет сайтове.

Град
    Пловдив
    Този ми се вижда добър.
    http://laptop.bg/laptops-toshiba-Sat...ite_c67014d_6g

Супер фен Аватара на badsector
    Избий си долнопробната тошиба от главата и си вземи Acer и доплати до три години гаранция.

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Само може ли да ни споделиш защо си решила точно Тошиба ?!

Град
    София
    Аз бих избрал това
    http://pcstore.bg/laptopi/ACER-4/ACE...D0%BA-4GB-2176

И това не е само онлайн магазин, а си имат и офис.
    iSiktir бих избрал...

Град
    Пловдив
    badsector
    защо да е долнопробна?

JuStIc3 избрах тази марка,защото е издържлива техниката,и в нас имаме други уреди и сме доволни,дори ми препоръчаха да си взема или тошиба или hp.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    дори ми препоръчаха да си взема или тошиба или hp
    Моля? Ся кажи кой те е избазикал да му стисна ръката(на бас че е баща ти). Някога е било така ама вече не е - като с телефоните, преди 3-4 години нокиа беше "дъ бест" ама вече не е.
    iSiktir бих избрал...

Супер фен Аватара на badsector
    Долнопробна е, защото са трошляци. Както и HP. Тоя, който те е посъветвал да си вземеш една от двете марки, трябва да го линчуваш.
    Примерът с Нокиа е особено подходящ.

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Избий си долнопробната тошиба от главата и си вземи Acer и доплати до три години гаранция.
    Ти хубаво я съветваш, ама като не слуша няма начин да я убедиш. И аз съм твърдо за Acer ама...

Втория е перфектен, взимай го направо. С тоя процесор имаш дълъг живот на батерията

Аз пък точно на acer не бих се хвърлил, виж Dell, Lenovo. А пък вие не знам какво имате против тошибата... дето да серете по HP...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Точно пък HP са адските машинки.. Ще ми хвалите Acer.. Ае моля Ви се

Град
    Пловдив
    Ох,объркахте ме тотално,и сега вече нз коя марка е по-подходяща.
    За Asus кво ще кажете?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ох,объркахте ме тотално,и сега вече нз коя марка е по-подходяща.
    За Asus кво ще кажете?
    Също става, читави машинки са
    Аз ти го казвам като човек който се е занимавал с лаптопи. Разглобявал съм ги всичките, предимно идваха HP-та, Аcer-и и Sony Vaio. Не стига, че са некачествени, ами се е ремонтират трудно, следователно скъпо.
    Последния път ми пратиха едно Сони вайо за смяна на вентилатор, от оторизирания сервиз искаха 285лв за тая малка пишка. Друг е въпроса, че намерих по-изгоден вариант. А ако се заговорим за HP и тяхните екологично чисти спойки, които след година ползване се разлепват и от сервиза ти казват да си купиш ново дъно(400-500лв.), което също ползваш 1 година. Та... добре си се ориентирала, аз по-рано ти писах за взимаш втората тошиба от първия пост, няма да сбъркаш
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Град
    Пловдив
    straus
    чесно казано най-много се насочвам към тошибата,дори мой познат който работи в магазин за компютри и е сервизаджия там,ми е казвал,че или Тошиба или Асус да си взема.Той имал Асус от 5г. и е нямал никакви проблеми.Чесно казано може би от него ще си купя лаптопа,защото ще ми го поддържа.Моя настолен компютър е от него и вече почти 5г. го имам и да чукна на дърво не е мръднал,идвал е до нас само заради вируси и когато се налага да го преинсталира.Да не говорим,че за 5г. работа с него всеки ден ми го е преинсталирвал 2-3пъти,и то единия път се наложи,заради някъв троянски вирус.

На майка ми взех точно този. Погледни го, може да ти хареса. Иначе няма нищо страшно в интернет пазаруването. Пускаш поръчката, обаждат ти се по телефона да я потвърдиш и няма и 24 часа ми го докараха в офис на Еконт. Всичко беше точно

P.S. Само не се лъжи от Технополис, Техномаркет и другите "техно" боклукджийски магазини!

Град
    Пловдив
    naksdy
    добре де защо отричаш пазаруването от Техномаркет и т.н.,все пак има хора които попадат на сполучливи неща,не всичко е менте.И от интернет не е сигурно какво купуваш.

Купихме прахосмукачка - ремонт след 4 дена.
    Купихме тонколони за компа - бас касата се развали на първата седмица.
    Майка ми си купи сешоар - айде и той на ремонт.

Всичко това го държат по месец
    После иди и хвали Техно боклуците Колкото до интернет пазаруването - ако знаеш от къде да купиш качествена стока, няма да имаш проблеми

Страшно са ми грозни Acer-ите, всичките...
    Само да споделя де..
    Иначе с HP не съм имал никога проблем досега... Отделен е въпроса, че в Източна Европа стигат някакви убити бройки понякога Но пък международната гаранция е ПОВЕЧЕ ОТ ПЕРФЕКТНА. Е, добре де, един проблем имах досега с HP - но в сервиза ми го върнаха точно след един час и половина, и не ми взеха нищо. Другия проблем беше, че ми откраднаха един Ама не се отказах, взех си друг..
    По темата : Ами... не знам какво да те посъветвам. Един има едно мнение, друг - друго, трети си държи на своето... Поогледай параметрите ( съвсем лаически го погледни - повече RAM = по-добре, повече MHz на процесора е по-добре, по-нов е по-добре ) купи си този, който те накефи, остани доволна, разочаровай се, след 2 години пробвай друг и така си изгради мнение и ти, вместо да се чудиш на кого да вярваш ^_^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си