- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Кой лап топ да избера?
IncendiaSanctus
ами то така ще стане,че накрая ще си купя квото ми е на сърце.А колкото до RAM мисля,че тези GB към които съм се насочила са пределно достатъчни.![]()
Недей да си купуваш Тошиба..От личен опит ти го казвам.Моя е от същата серия Сателайт и по-голям боклук просто нямаше как да си купя.Вярно,моя е от по старите,но 4 -5 пъти по ремонти за по 1 месец наистина не е добре.Имах проблеми с харда,с клавиатурата..абе,приятна работа.Не ти ги препоръчвам.
Believe in yourself.
Те проблемите обикновено са в задклавиатурното устройство.
Аз съм доволен от Тошиба, както и от HP.
Може ли снимка и характеристика на твоя.Първоначално написано от dami666
Значи препоръчвам --> http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...9404G65DBS2CIS
Това е уникална машина. Няма грешка. Има един малък -, че има само 1 видеокарта и батерията ще държи по-малко в сравнение с другите версии (другите държат над 5 часа гледане на филм!).
Ето малко по-добра версия, но за повече пари:
http://laptop.bg/laptops-dell-Inspir...5110_DELL00911
Моя лаптоп е от тази серия и няма грешка, много съм доволен!
Миналата седмица бях на семинар на Интел, та там имаше представяне на модели на Acer и ASUS, е честно казано са една крачка пред останалите откъм шасита и дизайн. Дори евтините модели вече са наблегнали на алуминий, а при натиск където и да е, корпусите не поддават. Връх на сладоледа беше запознаването ми отблизо с новия модел Acer с Ultrabook технология. Няма никакви вентилатори, дебел е 17,5 милиметра, клавиатурата е островна, събужда се за две секунди от deep sleep, в който може да изкара повече от месец, DDR3 на 1333МХз... абе има вкарани доволно иновации, като крайният резултат е уникален.Първоначално написано от IncendiaSanctus
И в крайна сметка най-важното при избор на лаптоп, е да се доплати за удължаване на гаранцията до максималния възможен срок.
^Този Acer,за който говориш има ли го вече на пазара и каква цена е?
Може и да се сетят да го направят... Моето HP е цялото от алуминий, никъде не поддава, капакът му е страшно красив, дизайна на клавиатурата е страшно удобен, същото важи и за тъчпада , а на всичкото отгоре батерията ( 9-клетъчна ) е така направена, че надига целия лаптоп, когато е на бюро/маса, така че да има въздух под него...Първоначално написано от badsector
Пък и аз говорех за цялостния дизайн... Доста приятели/познати имат Acer-и , и просто 90% от тях са ми СТРАШНО грозни... Но това е според мен... Просто имам право на мнение, не е ли така ? ^^
А по темата : вече си казах мнението.
IncendiaSanctus
може ли снимка и инфо за твоя модел лаптоп?Значи е добре да си купя лаптоп от алуминий,а не от пластмаса така ли?
Сега гледах лаптопите Samsung ,не съм чувала нищо за тях.Някой може ли да каже дали са добри и имат ли някакви слаби места,или въобще не стават за нищо?
Чакайте сега АХАХХА... Вие сте ми много интересни! HP и Toshiba били трошляци, a ACER не. Така е, когато всички си вземате евтините HP-ta pavilion, какво очаквате ? Я си вземете един ENVY(въпреки че пак се води леко нисък клас), Probook или EliteBook И тогава да говорим !
А някой препоръчва DELL INSPIRON !??!?! Точно този модел Inspiron е най-калпавият модел на DELL. Моля ви се не говорете глупости чули, недочули. Acer са на дъното и там ще си останат, поне още известно време. Когато се научите да купувате от по-горните класове лаптопи, а не от най-ниските, тогава можете да давате компетентно мнение за дадена марка като цяло.
@ IncendiaSanctus не ме разбирай погрешмо, не искам да се заяждам, но май всички 9 клетъчни батерии така надигат лаптопите![]()
+1Първоначално написано от badsector
PonxY, не е въпросът да се вземе нещо за 458464 пари и после да се хвали човек колко е качествено. Въпросът е за едни и същи пари какво предлагат едните и какво - другите.Моят Acer също не поддава - Aspire 5920G, въпреки че е пластмасов. И го намирам за много красив, особено предвид че е вече морално стар. Само дано го ремонтират по-бързо (защото глупавата НВидиа изгоря поради дефект).
Съгласен съм с теб ZloboМir! С едно нещо не мога да се съглася - как всички (чули, недочули и разбрали, неразбрали) определят дадена марка по най-евтиният и нисък клас лаптопи от нея. Нали се сещаш, че ако вземеш най-ниският клас ACER, също ще е Огромен боклук .
Абее всички марки си имат боклуците. Тъй наречените ниски класове, където набутват калпавите части в калпавите корпуси и го продават на евтиния. Пък и средните не са за голяма хвалба, ама в българия сме до пари обикновено и там се целим. На цената на компромиси.
Както казва един колега от форум " зимам си ябълка и хич не се двоумя "
![]()
![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
Samsung - НЕ !Първоначално написано от titinkaa
Моя лаптоп http://www.bbspot.com/reviews/hp-pav...-intel-core-i5
Ето и снимка :
Но няма откъде да си го купиш, моя е донесен от САЩ.
Apple ? Да , ако искаш софтуер, писан от алчни нахални неандерталци с бухалки![]()
Пфффф земи се скрий с тоя павильон... не се излагай...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Сподели ми какво му е ? ;]Първоначално написано от straus
Серията павилион е най-голямата издънка на HP, измежду всички други издънки, тая цепи мрака...Първоначално написано от IncendiaSanctus
Напиши в гугъл hp pavilion problem, или pavilion dead и гледай кво става...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Баба ми се беше поръчала такъв и е много доволна,но както може би сама се досещаш не го използва за кой знае какво...Само за филми и интернет.
^Ами то и аз няма да го ползвам за кой знае какво-интернет,някой път за учене,а филми пък много рядко гледам,да не кажа дори 2-3 филма на година.
Айде вземи го погледни статистически - има много проблеми с тях, защото много продават xD HP са ОГРОМНИ по света, продават стотици хиляди лаптопи... Като продаваш повече, нормално е да имаш повече проблеми xD Освен това, сервизът им е железен, работят бързо и добре, освен това като всяка друга серия и Pavillion серията е разделена на "върхови" и "low-class" модели, и, повярвай ми, има разлика между едните и другите. С моя нямам никакви проблеми, дори го изтървах веднъж xD Работи си като пушка...Първоначално написано от straus
аз лично имам Asus от 2-3 години.Използвам го интензивно (не го държа в калъфа и да го вадя само като пътуваме) и не ми е направил нито един проблем-чиста работа и с голямо екранче с HD vision бомба за филмчета.Но мисълта ми е че излезе много издържлив.
Че аз моя Acer го ползвам всеки ден в последните 4 години. От време на време и по над 8 часа на ден.![]()
Чесно казано,според мен,който и лаптоп да си взема ако ми е писано да излезне здрав ще е така,ако си нямам късмет може и на втория ден да му се развали нещо.