.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не съм сигурна дали той изпитва нещо към мен???

Той е казал на най-добрата ми приятелка,че сладка и му харесвам.Не съм сигурна дали просто съм му симпатична или има нешто повече!??!Дърпжи се с мен много мило иска да отидем на кафе,но винаги,когато го видя бърза за някъде.Харесвам го и не знам какво да си мисля спрямо него ???

Начи той е казал на приятелката ти, че те харесва а ти се чудиш дали те харесва?
    Не съм психолог, но май ще заложа на това, че те харесва.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от Pothead334
    Начи той е казал на приятелката ти, че те харесва а ти се чудиш дали те харесва?
    Не съм психолог, но май ще заложа на това, че те харесва.
    + Подкрепям!
    Може би бърза, защото го е срам? Ако знае, че знаеш, че те харесва може да му е притеснено?!
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ъъм...явно не сте още много близки, от това, което чета. Таа как да изпитва нещо повече от харесване към теб, нали така се почва и после ще (евентуално) прерасне в нещо повече. Айде стига си се занимавала с глупави въпроси във форума, ами излез с момчето на кафе.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ти го харесваш, а той иска да отидете на кафе. Какво чакаш?
    Вместо да търсиш психологични, морални, философски решения на несъществуващия си проблем, излез с него и сама ще разбереш какви са му очеизвадните намерения.
    И спря да се върти за миг земята..

Защо не направиш ти първата крачка. Покани го на кафе и виж за какво става въпрос.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Айде стига си се занимавала с глупави въпроси във форума, ами излез с момчето на кафе.
    точно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да, определено излез с него. Какво още искаш? Казал го е на приятелката ти, защото го е срам от теб. Сигурно си мисли, че ще му откажеш. Покани го ти.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Защо не направиш ти първата крачка. Покани го на кафе и виж за какво става въпрос.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Ооох, омръзна ми да отговарям по един и същи начин на подобни до болка теми... Не можеш ли само да прецениш как да постъпиш?
    Live now, this is your time!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си