- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не съм сигурна дали той изпитва нещо към мен???
Той е казал на най-добрата ми приятелка,че сладка и му харесвам.Не съм сигурна дали просто съм му симпатична или има нешто повече!??!Дърпжи се с мен много мило иска да отидем на кафе,но винаги,когато го видя бърза за някъде.Харесвам го и не знам какво да си мисля спрямо него???
Начи той е казал на приятелката ти, че те харесва а ти се чудиш дали те харесва?![]()
Не съм психолог, но май ще заложа на това, че те харесва.![]()
+ Подкрепям!Първоначално написано от Pothead334
Може би бърза, защото го е срам? Ако знае, че знаеш, че те харесва може да му е притеснено?!
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ъъм...явно не сте още много близки, от това, което чета. Таа как да изпитва нещо повече от харесване към теб, нали така се почва и после ще (евентуално) прерасне в нещо повече. Айде стига си се занимавала с глупави въпроси във форума, ами излез с момчето на кафе.
Ти го харесваш, а той иска да отидете на кафе. Какво чакаш?
Вместо да търсиш психологични, морални, философски решения на несъществуващия си проблем, излез с него и сама ще разбереш какви са му очеизвадните намерения.
И спря да се върти за миг земята..
Защо не направиш ти първата крачка. Покани го на кафе и виж за какво става въпрос.![]()
точно.Първоначално написано от Mi6inka
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Да, определено излез с него. Какво още искаш? Казал го е на приятелката ти, защото го е срам от теб. Сигурно си мисли, че ще му откажеш. Покани го ти.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от Darinella
Ооох, омръзна ми да отговарям по един и същи начин на подобни до болка теми... Не можеш ли само да прецениш как да постъпиш?![]()
Live now, this is your time!